Ugens bedste sneaker-nyheder – Yeezy, Off-White og Skechers-comeback

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Kanye fortsætter Yeezy-bølgen

Ja, det er ikke, fordi han har brug for andre til at sige det for ham. Kanye lægger ikke skjul på sit sneaker-game for tiden, men altså, rygterne siger også, at der snart lander flere Yeezy 500-colorways. Modellen lader til at have tændt lidt op under Yeezy-brandet igen – og meget mere er på vej, hvis man skal tro bagmanden selv.


Indtil videre er det dog Yeezy Mafia, der løber med rygter – som de plejer at være gode til. De mener, at den gullige colorway, der tidligt blev solgt i en pakkeløsning med en hoodie og shorts, kommer i regulært salg den 9. juni, mens den sorte version skulle lande den 7. juli.


Virgil, Virgil, Virgil

Hvis der er en, der matcher Kanyes sneaker-hype, så er det absolut vennen Virgil Abloh og hans fortsatte Nike-samarbejde på hælene af sidste års ‘The Ten’. Nettet flyder over med rygter og billeder af måske kommende colorways.


Nogle af de seneste er ovenstående sorte og hvide varianter af Air Presto-modellen, og så synes Py_rates at være sikre på, at der lander en ny lyseblå colorway af Air Jordan 1 den 9. juni. Hvis det er rigtigt, ville der altså være tale om samme dag, som den gule Yeezy 500, hvilket kunne blive en regulær clash of the titans.


Nikes nyeste knopskud i lyserød

Ja, de seneste uger har vi skrevet en del om M2K Tekno, der altså lander i butikkerne i morgen. Som optakt har Naked skudt en billedserie, hvor de også afslører en lyserød colorway. Indtil videre er det dog den sorte og hvide variant, der kommer i salg, og vi må vente lidt på den lyserøde.


Atmos elsker Nike

De japanske butik laver mange samarbejder. Et af de seneste skulle lande i maj under den sigende overskrift ‘We Love Nike’. Her har Atmos sat sit præg på Air Max 1, 90 og 95. Det i øjenfaldende collageprint skulle være skabt af Nike-skobokse og ser især stærkt ud på Air Max 95’eren ovenfor.


VaporMax-sålen spreder sig

Vi behøver vist ikke at skrive det igen, men altså, Nike lykkes fortsat med at finde gamle modeller, der kan blande blod med sidste års markante luftpudesål. I takt med sommerens komme har Inneva Woven nemlig fået VaporMax-sålen på. Hvis du er klar på det look, må du dog lige væbne dig med tålmodighed, da en releasedato endnu ikke er meldt ud, men mon ikke den lander før sommeren?


Ader Errors bud på RS-0

Mere fra Puma-arkivet

Puma spiller med musklerne i år. I morgen lander Thunder Spectra, og vi har lige fået tre relanceringer/videreudviklinger fra brandets RS-serie. Det bedste udspil er umiddelbart RS-0-silhuetten, der passer godt ind i tidens retro-løbeskosfascination.

Mens den første colorway er fin, så lader det til at være en model, som Puma vil satse på, da de har vist billeder af flere kommende collabs, blandt andet ovenstående med altid seje Ader Error. Det vides dog ikke, hvornår det bliver lanceret. Imens er det første look til salg hos Puma for 1.000 kroner.


Flere farver fra Tyler, The Creator

Converse Golf Le Fleur skiller sig ikke meget ud fra deres egen One Star, men med Tylers cosign har de farverige colorways med rapperens blomsterlogo i stedet for stjernen alligevel skabt opmærksomhed. Nu er der landet fem nye farvevarianter hos Converse, hvor de koster 820 kroner.


Versaces sneaker-hype lander

Siden de ramte catwalken i januar, har Versaces Chain Reaction-sneaker fået modeglade sneaker-fans til at vente i spænding – og nu er juleaften kommet – agtigt. Modellen er nemlig lige blevet sat til salg, men som forventet koster de absurd mange penge, så… Men selv om vi snakker 6.000 kroner og op ad, så er tre af de syv colorways allerede udsolgt hos Goat.


Dolce & Gabbanas vilde sål

Det er sålerne, der løber med meget af opmærksomheden i sneaker-land for tiden, og det er D&G’s Sorrento-model et godt eksempel på. For mens overdelen minder om mange andre sokkedesigns, så er den geometriske sål helt sin egen. Forfoden tager klart inspiration fra trail-sålerne, men hælens to firkanter og en trekant er mere taget ud af et matematiklokale end din generelle sneaker-butik. MyTheresa har modellen til 3.315 kroner, hvis det frister.


Alt godt kommer tilbage igen

Eller noget i den retning i hvert fald. Sketchers nyder selvfølgelig godt af tidens hungren efter retrosilhuetter og dad shoe-fetich, og nu er tiden kommet til den trail-agtige D’Lites Extreme. Indtil videre fås modellen ikke herhjemme, men den amerikanske webshop har den til 400 kroner.


BW/97 #SKAIR – 2 ?

Et opslag delt af Skepta (@skeptagram) den

Skepta teaser nyt Nike-samarbejde

Den britiske rapper er på vej med endnu et take på Air Max 97-modellen. Denne gang er det dog kun sålen, han har taget brugt. Den mere clean overdel er nemlig løftet fra Air Max Classic BW. Det afslørede Skepta i går på Instagram.

ALL SUMMER ‘18 ? #MAINS @johnnydufort

Et opslag delt af Skepta (@skeptagram) den


Det vides endnu ikke, hvornår samarbejdet lander, men meget tyder på, at det også indeholder tøj, da Skepta også har delt ovenstående billede, hvor sneakerens hvide design med blå og røde detaljer går igen på hans tracksuit.

Læs også: Kanye gør igen klar til en Yeezy-magtdemonstration – lover billigere priser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af