Pusha T laver merchandise med Cali Thornhill DeWitt – lever op til sit navn

Pusha T laver merchandise med Cali Thornhill DeWitt – lever op til sit navn

Pusha T har aldrig lagt skjul på sin fortid på gadehjørnerne i Virginia Beach, og det gør hans nye merchandise absolut heller ikke. I forbindelse med hans tredje soloalbum, ‘Daytona’, der udkommer i morgen, har Pusha nemlig også sluppet nye t-shirts og hoodies lavet i samarbejde med kunstneren Cali Thornhill DeWitt.

Mens sort/hvide billeder af rapperen pryder fronten på alle designs, så er det ryggenes print og sætninger, der er merchandisens fokus – og DeWitts aftryk. Her får vi no bullshit-sætninger som ‘The Only Rapper Sold More Dope Than Me Is Eazy-E’, ‘Energized Like the Bunny For Drug Money’ og så ‘I’m Too Rare Amongst All of This Pink Hair’, der lyder som en sviner til nye rappere som Lil Pump og 6ix9ine.

Spørgsmålet er, om teksterne er linjer fra det kommende album, eller om de blot er lavet til lejligheden. Det bliver vi klogere på i morgen.

Hvis DeWitts navn ikke ringer en klokke, så var han kunstneren bag Kanye Wests teksttunge ‘The Life of Pablo’-merchandise, som for alvor startede hele bølgen af merchandise som egentlige kollektioner med popup-butikker og så videre.

Du kan forudbestille merchandisen nu i Pusha T’s webshop, hvor der står, at de forventer at sende varerne om fire uger. Købet inkluderer et digitalt download af ‘Daytona’, men desværre kun for amerikanske kunder.

Læs også: Pusha-T afslører trackliste, features og ny titel på kommende album

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af