Ugens bedste sneaker-nyheder – musikfokus med nye sko fra Kanye, Skepta, Tyler og The Weeknd

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Kanye teaser ny model

Han har godt nok give Twitter-fingrene lidt ro, men i løbet af ugen har vi stadig fået billeder af, hvad der ifølge Kanye er videreudviklingen af Yeezy 700. Modellen har passende fået tilføjet et V2 i navnet, og den første colorway skulle landet i efteråret.


Skepta x Nike lige om hjørnet

Vi har allerede skrevet om Skeptas kommende Nike-samarbejde, der inkluderer en stilren colorway af Air Max 97 BW samt et matchende tracksuit. Nu er der dog kommet bedre billeder og en releasedato.


»Da jeg var yngre, var Nike Air-boblen afgørende«, siger Skepta ifølge Nike. »Jo større din luftboble var, jo mere respekt fik du«. Samarbejdet kommer i salg den 19. maj via SNEAKRS-appen og hos udvalgte forhandlere.


Tyler skruer mere op for farverne

Klare, glade farver har været en del af hans og Golf Wang-mærkets dna fra start. Det har også været tydeligt med Converse-sneaker-samarbejdet, og nu er der fire ny Golf le Fleur-colorways på vej, der har endnu mere knald på med nye farveblandinger. De fire nye looks skulle lande i butikkerne den 31. maj.


Off-White™ 3.0 “Off-Court” sneakers ~ made in italy

Et opslag delt af Off-White™ (@off____white) den

Virgil Abloh klar med nye Off-White-sko

Imens de fleste snakker om hans fortsatte Nike-samarbejde, så har Virgil Abloh sluppet flere nye sneakers igennem sit eget brand, Off-White. Der er blandt andet landet fire nye colorways af 3.0 “Off-Court”, som END. har på hylderne.


Der er også flere læder-low-tops gør brug af Ablohs efterhånden velkendte virkemidler som pilelogoet, citationstegnene og logostriberne. De kan købes eller forudbestilles hos Antonioli i Hong Kong.


Style din Air Force 1

Hvis du ikke er til alle Nike i-D’s valgmuligheder eller bare gerne ville kunne lade dine sneakers afspejle dit humør eller matche dit outfit uden at have mange par på hylderne, så er Nike igen klar med løsningen. Med Air Force 1-100 kan du nemlig skifte farve og look på Swoosh’en, der sidder fast med velkro. Det har vi tidligere set fra Nike, blandt andet igennem deres samarbejde med Travis Scott. Indtil videre er de kun droppet i Japan, men forventes at komme i nærheden af Danmark snart.


Reebok låner fra Vetements-samarbejde

Vi ser ofte de traditionelle sportsmærker lave modesamarbejder for at skabe hype, hvor efter de så slipper modeller alene, der minder meget om de omtalte collabs. I det lys er det ikke overraskende, at Reebok nu er klar med en sko, som minder meget om det sokkedesign, de skabte med Demna Gvasalia. Sock Run.R bruger samme sål og alt og bruger også samme antidesignstil og ironi som Vetements med det påtrykte ‘Not For Resale RBK Sample’. Skoen er lanceret hos Barneys NYC i denne uge, men skulle komme i bredere handel den 18. maj. Og prisen er i modsætning til Vetements-samarbejdet til at have med at gøre – cirka 1.500 kroner skulle de koste.


White Mountaineering tager Adidas ud på stierne

Det japanske brand har efterhånden lavet mange stærke samarbejder med Adidas. Det seneste er denne model, Terrex Two Boa, der er en trail-sko, som er bygget til at blive brugt, men sagtens kunne ramme livstilssegmentet.


Udover en sål lavet med gummi fra bildækfirmaet Continental, udmærker skoen sig med et snøresystem, der minder om, hvad vi tidligere har set på Pumas Disc Blaze. De to sko lander den 18. maj. Herhjemme kommer de blandt andet til salg hos Storm.


Nike elsker guld

If it ain’t broke… Ja, Nike har tidligere haft stor succes med de ædle metaller på alverdens modeller, og nu er giganten igen klar til at kaste guld over et par velkendte silhuetter. Den 17. maj kan du nemlig få mødet mellem Air Max 97 i guld og VaporMax-sålen, når Nike sætter den til salg for 1.850 kroner.


Samme dag skulle Air Max Plus også lande i guldklæder, men det er endnu uvist, om den også forhandles herhjemme i første omgang.


Kendrick lancerede sit tredje Nike Cortez

I forbindelse med TDE’s The Championship Tour er Nike og Kendrick Lamar klar med Cortez Kenny III, der ligger sig i tydelig forlængelse af det seneste look. Indtil videre er skoen kun sat til salg via Nikes SNKRS-app i USA (vi kan i hvert fald ikke finde den i den danske version) så længe turneen kører, men vi satser på, at den får en bredere release efterfølgende.


Puma bringer mere torden

Mens Thunder Spectra har været Pumas mest omtalte nye model i år, så lægger Thunder Electric sig pænt i kølvandet, og nu er der frigivet billeder af to nye colorways, som lander den 21. juni hos udvalgte forhandlere. Med splattersål og skarpe farver sætter Puma tryk på modellen som en statement-sneaker.


Samtidig skulle Thunder Spectra, der hurtigt blev udsolgt herhjemme, bliver genudgivet den 25. maj via Pumas webshop og udvalgte forhandlere. I første omgang var det Storm og Naked, der fik mulighed for at sælge modellen.


The Weeknd og Puma klar med nyt

Selv om han ikke råber så højt om det, som Rihanna, Kanye og Pharrell, så har Abel Tesfaye efterhånden oparbejdet en stor udgivelsesrate i tøjbranchen med både merchandise, XO-ting og Puma-samarbejdet. Sidstnævnte er klar med en ny kollektion, som blandt andet inkluderer en ny version af Puma x XO Parallel 2.0. Tjek alt fra den nye kollektion hos Puma.


Kom nu, Adidas

Ja, nu gider vi snart ikke vente længere. Yung 1-silhuetten har efterhånden været teaset i et hav af colorways, men ingen er endnu kommet i handlen. Det bliver der dog snart lavet om på, når den første lander den 20. juni. I denne uge er vi dog blevet drillet yderligere med endnu et stærkt look på retro-sneaker.

Læs også: G-Eazy og Halsey besøgte Sneaker Banquet i København og shoppede igennem

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af