Dansk designer efter Beyoncé-skulderklap: »Jeg vidste ikke, hvad hun ville bruge frakken til«

Dansk designer efter Beyoncé-skulderklap: »Jeg vidste ikke, hvad hun ville bruge frakken til«
Model på catwalken under Hyun Mi Nielsens seneste modeshow

I går skrev vi nyheden, om hvordan Beyoncé igen havde kastet sin kærlighed på en dansk designer. Sidste år var det Saks Potts, og i den nye video til ‘Apeshit’ er Beyoncé altså iklædt en læderparkajakke fra Hyun Mi Nielsen.

»Jeg vidste ikke, hvad hun ville bruge frakken til«, fortæller Christine Hyun Mi Nielsen, der står bag brandet, da vi fanger hende.

Hun havde sendt en del tøj til stylisten Zerina Akers, der står bag Beyoncés looks i videoen, og da hun mandag i sidste uge, altså mindre end en uge, før videoen landede, fik at vide, at popstjernen gerne ville købe parkaen, fik hun stadig ikke at vide, hvornår eller hvordan den ville blive brugt.

»Det var sjovt at se videoen«, skriver Nielsen beskedent i en mail.

Et opslag delt af HYUN MI NIELSEN (@hyunmi.nielsen) den

»Jeg håber, det salgsmæssigt vil være en fordel, men det vil tiden vise«, fortsætter hun.

Det får hun måske et svar på til september, hvor hun for første gang viser show under modeugen i Paris, efter at hun i brandets første tre sæsoner har været en del af showkalenderen under haute couture-modeugen. Det er også under modeugerne, at indkøberne fra alverdens butikker bestemmer, hvad de skal have på hylderne de kommende sæsoner.

Et look fra Hyun Mi Nielsens seneste kollektion

Lige nu forhandles Hyun Mi Nielsen i nogle få multibrandbutikker som for eksempel Please Do Not Enter i Los Angeles (der i øvrigt også forhandler Ellen Pedersen), men måske kan Beyoncé-effekten skabe en større interesse.

Nielsen ved ikke, om Beyoncé kommer til at bruge hendes frakke i forbindelse med den igangværende ‘On the Run II’-turné, som kommer til København på lørdag, men måske får vi allerede svaret i aften. Når de indtager Amsterdam, er det nemlig The Carters første koncert siden overraskelsesalbummet ‘Everything Is Love’ landede i weekenden, så mon ikke der bliver rokket lidt ved setlisten, og måske bliver plads til ‘Apeshit’? Og måske et outfit fra videoen?

Læs også: Beyoncé kaster lys på mindre kendt dansk designer i ‘Apeshit’-video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af