Beyoncé kaster lys på mindre kendt dansk designer i ‘Apeshit’-video

Beyoncé kaster lys på mindre kendt dansk designer i ‘Apeshit’-video
Beyoncé i ‘Apeshit’-videoen

»Hang one night with Yoncé, I’ll make you famous«, rapper Beyoncé blandt andet på ‘Apeshit’, og det kan netop blive virkeligheden for den danske designer Christine Hyun Mi Nielsen. I Beyoncé og Jay-Z’s video til ‘Everything Is Love’-singlen er et af popstjernens looks nemlig baseret på en lang, lakeret læderjakke fra Nielsen.

Det er mod videoens slutning, at Beyoncé dukker op i sit hårdeste look med solbriller, guldkæder, en bh-top og altså Nielsens læderfrakke. På sin Instagram takker Nielsen Beyoncé og stylisten Zerina Akers for at tage hendes design med i videoen.

Det er som bekendt ikke første gang, at Beyoncé kaster sit stjernestøv over dansk design. Sidste år var det Saks Potts, der efter fire års ventetid fik et rygstød, da stjernen postede et billede på Instagram, hvor hun bar en af designduoens jakker.

Se Beyoncé i Hyun Mi Nielsen fra 4:25 minutter

Selvom Christine Hyun Mi Nielsen nok ikke siger de fleste så meget, så taler hendes cv sit eget tydelige sprog. Siden den sydkoreanskfødte dansker tog afgang fra Designskolen i København og Royal College of Art and Design i London nåede hun at arbejde for Alexander McQueen, kort tid før han begik selvmord, og bagefter var hun højrehånd for afløseren Sarah Burton. Efterfølgende har hun også ledet designteams hos Balenciaga og Givenchy.

Frakken, som Beyoncé bar, er fra Nielsens seneste, tredje kollektion, ‘Mensch’

Sidste år debuterede hun dog med sit eget mærke og blev en del af den prestigefyldte haute couture-modeuge, der ligger adskilt fra de mere almindelige ‘ready-to-wear’-modeuger, selvom hun, som hun understregede over for Politiken ikke laver haute couture, men ‘blot’ couture.

»Det tager lang tid at producere og anvende min egne teknikker. Det er kostbart, men har også en sanselighed, som er vigtig for mig«, sagde hun dengang – og det er Beyoncé åbenbart faldet for.

Læs også: Dansk designer efter Beyoncé-skulderklap: »Jeg vidste ikke, hvad hun ville bruge frakken til«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af