Ugens bedste sneaker-nyheder – Van Gogh kunst på Vans-lærred, mere Off-White x Nike og ublu Balenciaga-kopi

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen

Van Goghs kunst på Vans-lærred

Vans er altid skarpe og flittige, når det kommer til at indgå interessante designalliancer. Nu er turen kommet til Van Gogh-Museet. Sammen med Vans har museet et ønske om at modernisere og give nyt liv til Vincent van Goghs kunst. De vil med andre ord gøre postimpressionistens kunst mere tilgængelig.

Den mission er nu resulteret i en kollektion, der både rummer tasker, caps, jakker og naturligvis sneakers. Flere af Van Goghs motiver som ‘Almond Blossom’, ‘Skull’ og ‘Sunflower’ har fået nyt liv på Vans-modellerne SK8-Hi, Old Skool og Slip-On. Alle sneakers kommer med tilhørende tags, der giver historien bag kunstværkerne. 

Den kunstneriske kollektion lander den 3. august hos Vans og udvalgte forhandlere. 


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vilde sneakers fra Matthew Williams’ Alyx

Alyx-designeren Matthew Williams har haft en travl sommer. Han viste sit første Alyx-show nogensinde under modeugen i Paris, han satte sit aftryk på Kim Jones’ debutshow for Dior, hvor han havde redesignet sit hypede rollercoaster-spænde, og så har han sluppet en kollektion i samarbejde Nike.

Men det slutter ikke her. Forleden brugte Matthew Williams sin Instagram til at tease for nye Alyx-sneakers, der efter sigende skulle være et forestående samarbejde med ROA. Her viste Williams en teknisk trail-sneaker, der har flere ligheder til den vandreinspirerede støvle, som han for nylig skabte til MMW x Nike-samarbejdet. Den nye Alyx-sneaker kommer med en kraftig vibram-sål og en bombastisk snude, som næsten ligner, at den er bygget af lego-klodser. 

Det er endnu ikke meldt ud, hvornår den nye Alyx-sneaker lander.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Off-White™ (@off____white) den

Endnu et kig på Off-Whites Air Max 97

I denne weekend bliver der sluppet endnu en Off White x Nike Presto-model løs. Og de to parter er nok snart klar til at sende endnu et udspil fra deres tilbagevendende collab på markedet. Under Off-Whites SS19-show i Paris i sidste måned viste Virgil Abloh en sort og grålig colorway af Air Max 97-silhuetten på catwalken med det karakteristiske “Air” skrevet på siden

Forleden delte Off-White modellen på deres Instagram-profil, hvor man kunne få et endnu mere detaljeret blik på den. Og ja, noget kunne tyde på, at vi snart ser den i handlen, når Off-White nu vælger at pushe den på deres sociale medier.


Meget mere Air Max

Nike bliver konstant ved med at løfte sløret for nye Air Max-modeller og colorways. I denne uge har vi blandt andet fået lov til at stifte bekendtskab med tre nye colorways af Nike Air Max Plus-modellen i henholdsvis orange, sort og hvid, som har fået ‘Just do it’-sloganet, der næste uge fejrer 30-års jubilæum, printet overalt. De nye modeller, der rammer logomania-tendensen spot on, lander den 2. august. 

Også hybriden Air Max 97 Plus, der mixer Air Max Plus-sålen og Air Max 97-overdelen, kommer i en ny colorway, nemlig ‘Orewood Brown’. Det er et splitdesign i sort og gyldenbrun. Den nye colorway lander den 1. august. 


Mere farvelade fra Pharrell og Adidas

Uge efter uge fortsætter samarbejdet mellem Pharrell Williams og Adidas med at vokse sig større. Forleden slap de et nyt take på Crazy BYW-modellen, og nu har de sat en lanceringsdato på NMD Hu ‘Solar’-pakken.

Den nye ‘Solar’-pakke byder på to colorways. Og igen dyrker Pharrell Williams multifarverne, som han er så glad for. Der kommer henholdsvis en colorway med en grå, gul og hvid overdel samt en rød sål, hvor “3MPOW3R” er broderet på Primeknit-overdelen. Derudover er der også en turkis, lilla, grå og hvid colorway med ‘M1L3L3’-broderi.

De to nye colorways lander den 18. august.


Yeezy-glitter

Ja, det er efterhånden blevet kutyme at Kim Kardashian sætter gang i Yeezy-rygtebørsen. I denne uge har Kim Kardashian igen brugt sine sociale medier til at tease for en lys Yeezy Boost 350 V2-model med en transparent stribe på overdelen, som vi også så i sidste uge. Det ligner i øvrigt, at den karakteristiske stribe har noget glitter i sig –  i hvert fald når man blitzer det.

Med endnu en teaser på en lys og transparent model, kan vi vist godt begynde at konkludere, at vi snart får dem at se i handlen.


Progressive Prada

Prada er et af de luksushuse, der har markeret sig ekstra stærkt i sneaker-verdenen de sidste par år. Det skyldes især den futuristiske Cloudbust-model. Men også Cross-silhuetten med samme velcro-strop som Cloudbust og den multifarvede knit-overdel har skabt buzz.

Nu er Prada klar med en ny version af Cross-modellen. Denne gang uden velcro, men i stedet som en slip-on-version med en nistret overdel i sort, rød og grå. Og selvfølgelig stadig med Prada-logoet placeret et centralt sted på sneakeren.

Den nye model har ramt Farfetch og koster ca. 4100 kroner.


Mere miljøfokus hos Adidas

Adidas fortsætter sit samarbejde med Parley, hvor Adidas anvender havplastmateriale i udarbejdelsen af sine sneaker-overdele. Det bæredygtige tiltag kaster nu en ny Ultraboost-colorway af sig som del af AW18-kollektionen. Den nye model kombinerer grålige og blålige nuancer på primeknit-overdelen, mens de tre striber på siden af sneakeren har fået et metallisk look. Boost-sålen og hælkappen kommer stadig i den hvide farve, som vi før har set.

Der er endnu ikke meldt en officiel releasedato ud, men det må forventes, at den lander inden længe.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af SNKR Project (@snkrproject) den

Ublu Triple S-kopier fra SNKR Project

Det er utroligt, at de overhovedet kan slippe afsted med det. Men SNKR Project har i denne uge vist adskillige nye sneaker-modeller frem på deres Instagram, der på det groveste kopierer Balenciagas Triple S-design.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af SNKR Project (@snkrproject) den

Ikke nok med at silhuetten har mange ligheder til Triple S, så er de nye colorways minsandten også præcis de samme som vi har set på de originale Triple S fra Balenciaga. 

Godt nok er Demna Gvasalia også selv betaget af kopikulturen, når han designer for både Vetements og Balenciaga, men mon ikke han vil mene, at de her sneakers alligevel er lidt over stregen?

Ikke desto mindre skal SNKR Project nok komme til at sprøjte de nye modeller ud, når de snart lander. For ca. 600 kroner kan man nemlig få fingrene i et par sneakers, der er meget tæt på at være identiske med en af de senere års mest populære sneaker-designs.


På vandretur med Gucci

Da Gucci viste sit AW18-show i foråret, trak de mange sneakers på catwalken en del opmærksom. Alessandro Michelle udvidede nemlig porteføljen med flere chunky, trail-inspirerede modeller, der var beklædt med diamantlignende detaljer. Nu er de nye modeller landet. Dog uden diamanterne, som vi så på catwalken, men stadig med den bombastiske trail-sål og Gucci-logoet skrevet med Segas ikoniske font på pløsen. 

De nye modeller kan købes hos Gucci netop nu.

Læs også: Yoon Ahn viser kommende Dior-bling – udfordrer den gængse forståelse af smykker til mænd

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af