Ugens bedste sneaker-nyheder – skarpe farver, 90’er-glæde og Han Kjøbenhavns Trailfox

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – skarpe farver, 90’er-glæde og Han Kjøbenhavns Trailfox
Han Kjøbenhavn x Puma-sneakers
Han Kjøbenhavn x Puma Trailfox Disc HAN

Han Kjøbenhavn står stærkt med Puma

I sidste uge teasede vi samarbejdet, og nu lander det allerede på hylderne. I dag har Han Kjøbenhavn nemlig pre-launch på deres tredje Puma-kollektion, der også denne gang inkluderer både tøj og sneakers. I morgen bliver kollektionen sat til salg hos Han Kjøbenhavn og Puma, men allerede i aften holder Han Kjøbenhavn pre-launch i butikken i Vognmagergade fra klokken 17 til 19.

Han Kjøbenhavn x Puma Avid HAN

På sneaker-siden giver Jannik Wikkelsø Davidsen og co. denne gang deres bud på modellerne Avid, Breaker Mid, Trailfox Disc og Basket, der fortsætter den kollage-agtige tilgang, hvor silhuetternes lag accentueres af forskellige materiale- og farvevalg.

Vi er klart mest oppe at køre over Trailfox Disc-modellen, der kommer i to colorways og selvfølgelig rammer en af tidens førende sneaker-tendenser.


Naked og Asics laver stilrent samarbejde

Det er ikke kun Han Kjøbenhavn, der er klar med et internationalt samarbejde. Den københavnske sneaker-butik Naked, som er blandt verdens førende, har lige løftet sløret for et nyt samarbejde med Asics, der både inkluderer løbetøj og -sko. Enkeltheden er i centrum for designet, der bruger en dybblå og gylden gul som omdrejningspunkt.

På sneaker-siden er det en GEL Kayano 25 og GEL Kayano Trainer, der er blevet iklædt den flotte farvekombination. Hele samarbejdet bliver sat til salg hos Naked næste fredag klokken 11. Du kan læse mere og se billeder hos Naked.


Den uendelige historie

Er godt klar over, at vi sammenlignede Off-White x Nike-samarbejdet med din yndlings-tv-serie, der ikke kunne finde ud af at stoppe i tide, men derfor skal du ikke snydes for nyheden om, at partnerne skulle være klar med denne version af Air Max 97 den 10. november. Den blev allerede teaset i juni i forbindelse med Off-White-modeshowet i Paris og genbruger gennemsigtigheden fra ‘The Ten’-originalen, men med grå som den overskyggende farve.


Air Max Plus

Nike og Footlocker ser gult

Skarpe farver har kronede dage i moden, og især gult har taget over fra orange hos mange streetwear-brands. Måske er det det, Nike reagerer på med deres Air Max ‘Frequency Pack’, som skulle komme til salg eksklusivt hos Footlocker i dag.

Air Max Plus 97

Hvis du også er fan af at lade skoene larme i dit outfit, så er de sorte og gule Plus, 95 og 97 måske noget for dig. Air Max Plus-looket er dog det samme, som rygter kædede sammen med Drake for et par uger siden, men vi har ikke helt styr på de seneste detaljer i den historie.


Adidas slipper flere Yung-96

I sidste uge var det Yung-1, der kom i flere nye colorways, og nu er Adidas så klar med den associerede Yung-96. Stilen er enkel, men neondetaljerne løfter de nye varianter, der skulle komme i salg næste torsdag den 20. september.


Nike fortsætter Deluxe uden Skepta

For tre uger siden skrev vi om Skeptas seneste Nike-samarbejde, der lige er landet og allerede udsolgt. Nu er Nike dog klar til at arbejde videre med successen, når de slipper to nye versioner af Air Max Deluxe, der ligesom Skepta-collab’et blander mesh-overdelen med blanke plastikdetaljer.


Begge colorways bliver sat til salg for 1.650 kroner i morgen, lørdag, klokken 9 hos Nike.


 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Matthew M Williams (@matthewmwilliams) den

Alyx teaser Nike-samarbejde

Matthew Williams’ stjerne stiger stødt i modeverdenen. Seneste leverede han spænder til Kim Jones’ Dior-debutkollektion, men det er nu hans eget brand, Alyx, der er mest interessant. Og nu er han åbenbart på vej med et Nike-samarbejde, der understreger hans sans for detaljer. Det er især den ekstra Vibram-sål, som kan spændes ud over skoen, der bliver spændende at se i flere detaljer. Det vides dog endnu ikke, hvornår vi kan forvente mere.


Bliv vinterklar med Nike

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at SF AF1 er en af vores Nike-favoritter, og nu hiver Nike den frem igen i tide til de truende lavere temperaturer. Og de starter ikke stille og roligt. Den orange og sorte colorway fortsætter nemlig den tidligere nævnte tendens med kraftige farver. Ellers er det stadig de militaristiske spænder, der vækker opmærksomhed på skoen, som endnu ikke har en releasedato.


Puma bringer 90’er-model tilbage

Sportsmærkerne holder fast i 90’er-tendensen og de kraftige såler med næb og klør, og man forstår godt, at det må være fedt ‘bare’ at kunne dyrke sit arkiv og finde gamle modeller frem. Nu er Puma klar med deres CELL Endura, der fejrer 20 årsjubilæum i år. Og den passer selvfølgelig lige ned i tidens sneaker-billede. Sålen sender samtidig tankerne mod Nikes Air Max Plus, mens overdelen har noget af Air More Uptempos bombastiske look. Den første colorway har – naturligvis – skrappe, grønne detaljer. Den skulle komme i salg den 4. oktober og koste 1.050 kroner.


Mizuno har også været i arkivet

Endnu et eksempel på ovennævnte. Her er det Mizuno, som hiver en af sine 90’er-modeller frem igen, når Sky Medal OG nu kommer i salg. Den er knap så 90’er-voluminøs som Pumas CELL Endura, men det er stadig ikke svært at se sneakeren glide in i tidens tendenser. Sneakersnstuff har den til 1.299 kroner.


Reebok-futurisme

En af de tendenser, vi troede på i år, var futurisme. Vi har også set en del af det, stadig ført an af Pradas Cloudburst, men ikke helt på det niveau, vi regnede med. Reeboks sål på Run.r 96 er til gengæld en af årets bedste, som da har lidt futuristiske vibes, selv om resten af skoen ikke helt følger trop. Efter en hvid colorway er Reebok nu klar med to nye varianter af silhuetten. De skulle lande hos Barney’s i morgen, lørdag, og forventes at koster cirka 1.400 kroner.


Mere Futurecraft fra Adidas

Det går stadig langsomt fremad med ideen om 3d-printede såler på vores sneakers, men der lander trods alt modeller med jævne mellemrum. Især Adidas’ Futurecraft 4D-sål er set en del, som her på en eftersigende kommende version af ZX 4000-modellen. Det er dog stadig en prototype, og der er ingen officielle udmeldinger omkring en release.

Læs også: Virgil Abloh og Nike har ødelagt ‘The Ten’ med profittanke og ligegyldige efterfølgere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af