Teaser Beyoncé i virkeligheden næste ‘filmudgivelse’ med ny merchandise?

Teaser Beyoncé i virkeligheden næste ‘filmudgivelse’ med ny merchandise?
Beyoncés nye merchandise-t-shirt

Der er godt blus under Beyoncé-kedlen for tiden. Med ‘Homecoming’-dokumentaren på Netflix, det medfølgende live-album og så frigivelsen af ‘Formation’-albummet på alle streamingplatforme i dag har popdronningen formået at løbe med meget opmærksom den seneste uge. Og mere er højst sandsynligt lige om hjørnet.


Beyoncé
har nemlig sat nye t-shirts til salg i sin webshop, og de tyder på, at en vis dvd er lige om hjørnet. De fire forskellige farvevarianter af samme design skaber en slags grafittimosaik af sætningen, Where Is the FWT DVD?. Altså hvor er Formation World Tour-dvd’en. Og hvis du ikke undrede dig over det tidligere, så gør du det sikkert nu.

Og som vi også skrev, er det bemærkelsesværdigt, at den visuelle side af ‘Formation’ ikke er blevet bredt tilgængeligt ligesom albummet, men derimod fortsat kun findes hos Tidal. Set i lyset af nyheden om, at Beyoncé har skrevet en stor kontrakt med Netflix, der skulle gælde flere film end ‘Homecoming’, så kunne man godt forestille sig, at både en Formation World Tour-dokumentar og den visuelle del af ‘Formation’ kunne lande hos Netflix snart.

Vi venter spændt. Imens kan du tjekke de nye t-shirts i Beyoncés webshop, hvor du også finder en del ny ‘Homecoming’-merchandise.

Læs også: Beyoncé har efter sigende skrevet millionaftale med Netflix – med flere film på vej

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af