Frank Ocean og Nicolas Winding Refn hjælper med at sælge Prada i ny kampagne

(Foto: David Sims/Prada)

Frank Ocean viste allerede sin kærlighed til (eller i hvert fald partnerskab med) Prada, da han mødte op til Met Gala sidste år i sin underspillede sorte anorak. Nu har han dog taget skridtet videre og er blevet decideret model i det italienske modehus’ nye SS20-kampagne, hvor han ses i, hvad der må været et fuldt Prada-outfit og et klassisk introvert Ocean-pose.

Mere overraskende er det måske, at filminstruktøren Nicolas Winding Refn er den anden af kampagnens tre kendisansigter, mens skuespilleren Austin Butler – der skal spille Elvis i Baz Luhrmanns biopic – er den sidste.

(Foto: David Sims/Prada)

Som et led i kampagnen har de tre mænd skabt sætninger med startbogstaverne i Prada. Frank Oceans er blevet til »Programming Rhythms and Dancing Again«, som vi jo så kan tolke, som at han er i gang med at skabe sit næste album – hvilket vi dog allerede regnede med.

Refns sætning læser »Perfection Requires Artful Discourse, Always«, mens Butlers er »Pursue Randomness and Dichotomies, Always«.

(Foto: David Sims/Prada)

Kampagnen er seneste led i det comeback, som Prada er lykkedes med de seneste par år, og som også var en af grundene til, at vi placerede chefdesigneren Miuccia Prada højt på vores liste over de bedste internationale designere i 2018. Senest har brandet blandt andet annonceret et samarbejde med Adidas.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af