Timothée Chalamet viser, hvorfor du sagtens kan finde jakkesættet frem i 2020

Timothée Chalamet viser, hvorfor du sagtens kan finde jakkesættet frem i 2020
Timothée Chalamet til National Board Of Review Gala i onsdags. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

For mange mænd står jakkesættet som noget stift, formelt og business-agtigt. Det værste de kunne forestille sig at tage på. De samme mænd har sikkert været godt tilfredse med, at moden (hvis de altså overhovedet går op i den slags) har været domineret af mere afslappede streetwear-silhuetter som bomberjakker og hoodies de seneste par år.

Der er dog ingen tvivl om, at mange brands i år vil forsøge at overbevise mændene om, at jakkesættet – og en generel mere klassisk herregarderobe – er tilbage. Og klart, moden handler om nyt og om at skabe behov, men Timothée Chalamet beviste i onsdags, at du sagtens kan bære jakkesæt i år uden at blive teleporteret direkte over på CBS.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Den unge skuespiller mødte op til National Board of Reviews prisuddeling i New York iklædt et jakkesæt fra Stella McCartney (ja, ligesom Joaquin Phoenix, så må vi se, om Chalamet også skal have sit på resten af den igangværende Award Season). Udover at det var flot med det lille kontrastknæk med det sorte revers, så var det selvfølgelig skuespillerens afslappede styling, der balancerede det formelle og bragte hans look ned på jorden.

Med en hvid t-shirt uden på bukserne, opsmøg på buksebenene og en tilsyneladende hjemmelavet halskæde af papirklips får Chalamet sit outfit til at fungere til både en prisuddeling, men samtidig også et tilfældigt stroll ned ad gaden – altså hvis han ikke lige var en af tidens varmeste, unge skuespillere.

Ronald Bronstein, Josh Safdie, Benny Safdie og Timothée Chalamet. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Chalamet deltog i galafesten for at overrække prisen for bedste originale manuskript til Safdie-brødrene og deres skrivepartner Ronald Bronstein for arbejdet med ‘Uncut Gems’, der er en af de 35 film, vi ser mest frem til i år. Den får dansk premiere på Netflix den 30. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af