Hør nye album fra Matthew E. White og Heems før tid

Hør nye album fra Matthew E. White og Heems før tid

Som altid er den amerikanske radiokanal NPR klar med streams af kommende album. Denne uge kan du pre-lytte til Matthew E. Whites ’Fresh Blood samt ’Eat, Pray, Thug’, debutalbummet fra den forhenværende Das Racist-rapper, Heems. Begge album er officielt ude på mandag.

Den store soulbamse fra Richmond er klar med efterfølgeren til hans flotte debut ’Big Inner’. Det nye album følger i fodsporene på sin forgænger, hvor hornene blæser side om side sammen smukt piano og Whites venlige sydstatscroon. Ren fløde i ørerne.

Heems, fra hedengangne Das Racist, er klar med sit første soloalbum. Hans ru, hæse vokal snørkler sig om sig selv i lyriske spiraler, når rapperen med indiske rødder folder sig ud på ‘Eat, Pray, Thug’. Heems’ flow er tight, og bliver leveret med masser af attitude. Rapperen er født i Queens, men har indspillet pladen i Bombay og Brooklyn.

Hør Matthew E. White ’Fresh Blood’ HER.

Hør Heems ’Eat, Pray, Thug’ HER.

Læs også: De her 12 album skal du høre i marts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af