Hør St. Vincents musikalske bidrag til hit-serien ‘Girls’

Hør St. Vincents musikalske bidrag til hit-serien ‘Girls’

Det er tidligere kommet frem, at St. Vincent skulle lave musik til HBO’s hitserie ‘Girls’, og efter gårsdagens afsnit fra sæson fire stødte man så på Annie Clarks ‘Teenage Talk’, der strømmede ud af højtalerne henover rulleteksterne.

‘Teenage Talk’ er en demoversion af et nummer, der ikke klarede cuttet til St. Vincents selvbetitlede album fra sidst år. Grimes skulle eftersigende også have lavet musik til serien sammen med Lena Dunhams kæreste og fun.-medlem Jack Antonoff.

Læs også: Marnie fra ’Girls’: Sexscenerne er en del af seriens dna

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af