iLoveMakonnen annoncerer nyt mixtape – hør titelnummeret ‘Drink More Water 5’

Den unge Atlanta-rapper annoncerede tidligere på året, at hans debutalbum var i støbeskeen med prominente navne på gæstelisten, men iLoveMakonnen har tilsyneladende ikke travlt med at få det ud. Inden verden får lov at høre det, slipper den Roskilde-aktuelle rapper nemlig et nyt mixtape senere på måneden.

‘Drink More Water 5’ udkommer 31. marts og følger op iLoveMakonnens glimrende debut-ep, som vi kårede til en af sidste års bedste udgivelser, mens udspillet formentlig vil ligge mere i direkte forbindelse af mixtapet ‘Drink More Water 4’, som rapperen udsendte for godt et år siden, inden Drakes OVO-selskab tog ham under vingen.

Vi har allerede hørt den minimalistiske ‘Super Clean’ fra det nye udspil, og nedenfor kan du give mixtapets titelnummer, ‘Drink More Water 5 freestyle’, et lyt.

Læs også: Video: iLoveMakonnen tripper for vildt til ‘I Like Tuh’

Læs også: Tre ting vi lærte af Noiseys minidokumentar om iLoveMakonnen

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af