Banksy interviewer Run the Jewels: »Rihanna er den nye Tupac«

Banksy interviewer Run the Jewels: »Rihanna er den nye Tupac«

Banksy, den verdensberømte og anonyme britiske kunstner, har skabt sin egen temapark i det sydvestlige England. Parken har fået navnet Dismaland og er en politisk engageret, dystopisk fremstilling af amerikanske forlystelsesparker som Disneyland og Seaworld.

Den amerikanske rapgruppe Run the Jewels, bestående af Killer Mike og El-P, er sat til at spille i Dismaland, og i den anledning satte den britiske avis The Guardian Banksy til at interviewe rapperne. Det resulterede i en samtale om blandt andet at græde til YouTube-videoer og om hvorvidt man helst vil huskes for at være en stor kunstner eller en god person.

Banksy spurgte også om Kanye West har nogen konkurrence til sin selverklærede titel som verdens største rockstjerne. El-P svarer »bestemt ikke«, men Killer Mike siger: »Kanye er fantastisk og er måske den største rockstjerne i verden, men Rihanna er den nye Tupac (i feministisk form), og selv om jeg elsker rock, er der ikke nogen, der gør det som Pac! Ri-Ri styrer i min bog«.

Run the Jewels har spillet i Danmark ved flere lejligheder, senest på Roskilde Festival i år og et halvt års tid før i Pumpehuset.

Du kan læse hele interviewet mellem Banksy og Run the Jewels HER.

Læs også: El-P afslører oprindelsen af Run the Jewels’ håndtegn på Instagram

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af