Dr. Dre udtaler sig om sin fortid: »Jeg undskylder til de kvinder, jeg har gjort fortræd«

Dr. Dre udtaler sig om sin fortid: »Jeg undskylder til de kvinder, jeg har gjort fortræd«

Dr. Dres comeback-album og succesen omringende N.W.A-filmen ‘Straight Outta Compton’ har fået en mørk bagside, da medieopmærksomheden har fået detaljer om rapperens voldelige fortid til at kigge frem igen via udtalelser fra journalisten Dee Barnes og ekskæresten Michel’le.

Inden sagen blussede op omtalte Dr. Dre sin fortid i et Rolling Stone-interview, men er nu for første gang på banen efter Barnes og Michel’le er stået frem med voldelige historier.

Dr. Dre har i The New York Times udstedt denne offentlige udtalelse:
»Twenty-five years ago I was a young man drinking too much and in over my head with no real structure in my life. However, none of this is an excuse for what I did. I’ve been married for 19 years and every day I’m working to be a better man for my family, seeking guidance along the way. I’m doing everything I can so I never resemble that man again. I apologize to the women I’ve hurt. I deeply regret what I did and know that it has forever impacted all of our lives«.

Også Apple, hvor Dr. Dre altså nu er ansat, har udsendt en udtalelse:
»Dre has apologized for the mistakes he’s made in the past and he’s said that he’s not the same person that he was 25 years ago. We believe his sincerity and after working with him for a year and a half, we have every reason to believe that he has changed«.

Læs anmeldelse: Dr. Dre ‘Compton’

Sponsoreret indhold
Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med