Drake årlige OVO-koncert var et brag: Masser af Meek Mill-disses og et 30 minutters set fra Kanye

Drake årlige OVO-koncert var et brag: Masser af Meek Mill-disses og et 30 minutters set fra Kanye

Det er næsten feje hold. Mens Meek Mill agerer opvarmning for kæresten Nicki Minaj har Drake sin helt egen festival, den årlige OVO-fest, der i weekenden løb af stablen med gæster som Pharrell og Kanye West. En oplagt mulighed til Drizzy for at kaste nogle håndgranater efter beef-modstanderen Mill.

Og skudt med skarpt blev der i den grad også gjort, da Drake startede sin optræden med de to friske diss-tracks ‘Charged Up’ og ‘Back to Back Freestyle’, mens en lang række Meek Mill-memes kørte på et Powerpoint-show i baggrunden og publikum skreg med på »is that a world tour or your girls tour?«

Aftenen bød også på besøg fra Future og Pharrell, mens Kanye West havde sine helt egne 30 minutter midt inde i det hele, hvor Travi$ Scott kiggede forbi.

Selve festlighederne har dog fået et sørgeligt efterspil, da der i nat opstod skyderi under og udenfor den officielle OVO-efterfest på natklubben Muzik i Toronto. To er indtil videre erklæret døde og tre sårede.

Se forskellige publikumsoptagelser fra OVO-festivalen forneden.

Læs også: ASAP Rocky udpeger vinderen af beef-krigen mellem Drake og Meek Mill

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af