Sådan lavede de hittet: Se Diplo, Skrillex og Justin Bieber dissekere ’Where Are Ü Now’

Man skal lige vænne sig til tanken om, at det faktisk er Justin Bieber, der synger, men Jack Ü’s ’Where Are Ü Now’ har været umulig at komme udenom henover sommeren.

På The New York Times’ website kan man nu se en otte minutter lang video, hvor Bieber og Jack Ü-makkerparret Diplo og Skrillex kommenterer på det storhittende samarbejde, der udkom på albummet ’Skrillex and Diplo Present Jack Ü’.

I videoen hører man om baggrunden for samarbejdet, før sangens forskellige elementer adskilles og man får indblik i produktionsprocessen. Det hele er flot visualiseret, og man får blandt andet forklaret, hvordan ’delfin-lyden’ i virkeligheden er Justin Biebers vokal der er stærkt manipuleret.

Videoen kan ses HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af