Drake giver stort og sjældent interview: »Ikke at være sårbar bliver aldrig min ting«

Drake giver stort og sjældent interview: »Ikke at være sårbar bliver aldrig min ting«

»Jeg prøver virkelig at lave musik til dit liv«.

Sådan siger Drake i et nyt stort interview med The Fader. Den aktive canadier, der lige har smidt det fælles mixtape ’What a Time to Be Alive’ med Future på gaden, kommer rundt omkring beefen med Meek Mill, om at være sårbar og om hvor han står i sin karriere og sit liv lige nu.

Angående Meek Mills anklager om, at han ikke skulle skrive sine egne tekster.

»Musik er en fælles proces. Hvem fandt på dit, hvem fandt på dat –jeg ved bare, at det kræver mig selv for at fuldføre hver eneste ting, jeg har gjort op til det her punkt. Og jeg skammer mig ikke«.

»Hvis jeg skal være drivkraften i den her samtale – du ved, Gud forbyde at vi begynder at tale om at skrive, referere og hvem, der tager hvad fra hvor – så har jeg det okay med at det er mig«.

Om sit image som hiphoppens følsomme og ærlige fyr

»Det handler aldrig om at blive hårdere. Jeg ved ikke engang, om det er cool at være sej. Ikke at være sårbar bliver aldrig min ting. Jeg vil altid dele hvad der sker i mit liv med jer«.

»Sårbarhed kommer for mig sommetider i form at naivitet over for hvor jeg er placeret i hakkeordenen. Jeg tror jeg ved, hvor jeg er nu. Og jeg er klar over, at jeg bliver nødt til at have det okay med ikke at have mange venner, der ligner mig«.

»Jeg ser andre artister fra fortiden med ærefrygt – over det forarbejde, der må have været for at være det individ – den produktion af det. Og jeg har på en måde klaret mig ved bare at være mig selv. Jeg vil bare gerne huskes som en, der var sig selv. Ikke et produkt«.

Du kan læse det fulde interview HER.

Læs også: Kommentar: Hiphoppens sidste tabu står for fald

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af