Eksklusivt samarbejde: Matthew E. White og Teitur sprænger koncertrammen i Danmark

Eksklusivt samarbejde: Matthew E. White og Teitur sprænger koncertrammen i Danmark

Til februar næste år byder Forbrændingen i Albertslund på en koncertoplevelse, der kan siges at være ganske unik og uafprøvet i sin form. Under titlen ‘suburban summit’ inviteres to musikere til at samarbejde eksklusivt i løbet af en uge, hvor de skal finde på nyt materiale til en koncert i slutningen af ugen. Som en slags koncert i teaterformat er det et forsøg på at fange kunsten der, hvor den produceres.

I denne første omgang af projektet er det amerikanske neosoul-prædikant Matthew E. White, der tidligere i år udgav den flotte ‘Fresh Blood’, og den færøske singer/songwriter Teitur, der skal finde kemien sammen. Deres møde vil blive dokumenteret, så man kan følge processen på de sociale medier op til koncerten.

»Det er 100 procent kunstnerne, som bestemmer hvad der skal ske – vi faciliterer bare mødet mellem de to«, udtaler projektets kunstneriske leder Jeppe Skjold og fortsætter:»Vi tror, som koncerthus, at det er meget vigtigt at huse varierede og unikke tilbud til vores publikummer. Her har vi skabt en koncert der kun opstår på Forbrændingen. Det er synlighed i landskabet af alle de oplevelsestilbud der er i udbud, og hvem ved – måske bliver de bedste venner og kommer til at lave musik sammen i fremtiden. Det er den slags energi vi ønsker at sætte ud i verden!«

Billetsalget er startet i dag.

Matthew E. White (US) + Teitur (FO)
7. februar 2016
Forbrændingen, Albertslund
Billetpris: 269 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af