Ny teaser fra studiet: Run the Jewels er på vej med nyt album

Ny teaser fra studiet: Run the Jewels er på vej med nyt album

I foråret måtte El-P erkende, at et tredje album fra Run The Jewels ikke var et realistisk mål for 2015. »Jeg er tilhænger af ‘gør pladen god uanset hvor lang tid det tager’-filosofien« lød det fra den amerikanske rapper, hvilket jo i bund og grund var en udmærket udmelding – selvom den nok kradsede lidt i utålmodigheden hos de spændte fans.

Nu har El-P dog endelig delt et heftigt lille nyt lydklip med ordene »RTJ3 is just getting started«, hvilket kunne tyde på, at han og makkeren Killer Mike endelig er ved at sætte det tredje Run the Jewels-album i verden.

Sidst vi hørte fra det umage hiphop-makkerskab var tidligere på året, da de slap den rablende katte-remixede version af deres stærke ‘RTJ2’-album fra 2014. Selvom det ganske vist var underholdende, er vi nok flere, der ser frem til lidt andet end kattejammer fra duoen i det nye år.

Se lydklippet via El-P’s Instagram herunder.

Læs også: Her er årets bedste sange: Top 30-16

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

RTJ3 is just getting started.

En video slået op af thereallyrealelp (@thereallyrealelp) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af