Run the Jewels slipper endelig katte-remix-albummet ‘Meow the Jewels’

Run the Jewels slipper endelig katte-remix-albummet ‘Meow the Jewels’

Det startede som en joke inspireret af internettets herskende dyreart, da Run the Jewels inden udgivelsen af deres fremragende ‘RTJ2’ satte en bonusudgave af albummet, remixet med kattelyde, til salg for 40.000 dollars. Få måneder og en fan-drevet Kickstarter-kampagne senere, og så hang duoen pludselig på ideen om ‘Meow the Jewels’.

Og nu er det her endelig.

El-P har naturligvis rekrutteret en lang stribe katte til albummet (via omfatttende auditions), men udspillet gæstes også af blandt andre Zola Jesus, Boots, Snoop Dogg, 3D fra Massive Attack, Boots, Geoff Barrow fra Portishead og Just Blaze.

Download ‘Meow the Jewels’ gratis (eller betil vinyludgaven) HER.

Læs også: Interview med Run The Jewels: »Jeg bor i et område, hvor min hudfarve gør det i orden at slå mig ihjel«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af