Bon Iver vågner fra dvalen – Justin Vernon skriver nye sange

Bon Iver vågner fra dvalen – Justin Vernon skriver nye sange

For nylig delte Bon Iver den smukke ‘Haven, Mass’. Og i forbindelse med offentliggørelsen af musikprogrammet til årets Eaux Claire festival, hvor bandets bagmand, Justin Vernon, er med i arrangørgruppen, har han afsløret, at han efter en længere pause igen skriver musik til Bon Iver-projektet.

Vernon udtaler (via Billboard):
»I’m no longer winding down. I’m not exactly sure where I am with it. I’ve been winding down for a number of years for numerous reasons. For exhaustion, exposure. It’s never died or anything to me. It’s one of those things that needs to be protected in my own spirit. This Asian tour that we’re doing, playing Eaux Claires last year, playing Eaux Claires this year. You know, we’re not just gonna play the same set we did last year. I’ve been working on music, you know, man. It takes a long time, and I’m not sure exactly what it is or what it means to me, and until that happens I won’t really know exactly what sharing it will look like or feel like or when«.

I interviewet nævner Vernon også Bon Ivers optræden på Roskilde Festival som en stor inspirationskilde til at skabe festivalen Eaux Claire.

Tilbage i slutningen af 2012 meddelte Bon Iver, at de ville geare ned på ubestemt tid, og siden har Vernon begået sig i projektet Volcano Choir, kastet sig ud i hiphop, og som det eneste udgivet nummeret ‘Heavenly Father’ under Bon Iver-fanen. Gruppen spiller en omfattende Asien-turné til foråret, og eftersigende skulle Vernon være gæst på det kommende album fra James Blake.

Læs også: Lyt: James Blake deler nyt storslået nummer, ‘Modern Soul’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af