Her er ugens 10 fedeste fester – Konfetti, Jolenes fødselsdag og Boogie Juice

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tyvstart på Roskilde med Charlottenborg Kunsthal
Roskilde Festival er gået sammen med Charlottenborg Kunsthal med en mission om at sætte fokus på vækstlaget i dansk musik og billedkunst. Allerede midt på ugen – i fin timing med helligdagen torsdag – lukker Charlottenborg op til gården, hvor man kan komme med til masser af gratis kunst, koncerter og fest.

Rising-navnene Emilie Ramirez, Mendoza og Baby Blood er på live-programmet, mens arrangementet byder også på indledende debat og efterfølgende fri leg med dj’s fra kl. 22.00.

Rising x Charlottenborg Kunsthal 
Onsdag den 4. maj
Charlottenborg Kunsthal, gården
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-63


World-vibes på Sigurdsgade
Der er flammende bongobeats og højt humør på programmet torsdag aften, hvor konceptet Bongo Blub rykker ind på Sigurdsgade til endnu en omgang afrobeat og funk med tilhørende sved på panden og ømme dansefødder. Et formidabelt stik af høje dj-esser er på programmet, der udover Dgecko, Jens & Mangepenge og Kasper Waaben også byder på en overraskelse på aftenen.

Bongo Klub x Sigurdsgade
Torsdag den 5. Maj
Sigurdsgade
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Konfetti med Anya og Benal
Torsdag er vi klar med en spritny omgang Konfetti, hvor vi igen præsenterer stærke live-navne på Papirøen i samarbejde med Copenhagen Street Food. Denne gang er der endda dobbelt op på koncerter: Glæd dig både til sprød r’n’b fra Anya og klubbet hiphop fra Benal. Det er gratis!

Konfetti: Anya + Benal
Torsdag den 5. maj
Copenhagen Street Food, Papirøen
Læs mere om festen på Facebook
Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-33


Dugfrisk funkklub åbner på Nørrebro
Der er fuld smæk for funkskillingen fredag, når Underhuset ved Halmtorvet har ilddåb for deres nye festbarn Funk City, der fremover vil byde på dampende soultrains og masser af boogie-deluxe. Denne aften er derfor naturligvis en speciel lejlighed, og derfor vil der være fri entré hele natten samt en svalende happy hour mellem 22-23 for de dansende masser.

Funk City
Fredag den 6. maj
Underhuset, Halmtorvet 9
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jolene fejrer fødselsdag med maratonfest
For otte år siden åbnede Jolene som et af de første gå-ud-steder i Kødbyen, og fødselsdagen bliver fejret behørigt med tre dages fest.

Fredag giver de danske reggaepop-legender i Laid Back koncert, inden Fyraftensboogie, Fergus Murphy, Discotheque Mofumbe og Mikkel Okine hopper bag pulten. Dagen efter underholder et tagteam bestående af venner af huset som Kasper Marrott, Anders Vendelbo og Asger Nørregaard, inden rosinen i pølseenden fyres af søndag aften i skikkelse af den amerikanske house-pioner Lil Louis.

Jolene Birthday Party
Fredag den 6.-søndag den 8. maj
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-28
Bingo-rabalder med Distortion

Lørdag kan du tage forskud på sommerens Distortion-fester, når festivalen rykker ind på Bremen med stort bingo-arrangement, hvor selveste Master Fatman står klar som oplagt vært og talopråber. Blandt de udlovede præmier kan man blandt andet vinde et tur i raverbussen eller en privatfest med Eloq, og så er der én spilleplade inkluderet i indgangen for alle der køber gadearmbånd, og dermed er med til at redde gadefesterne.

Efterfølgende rykker festen ned i Natbars mulm og mørke, hvor Mads Axelsen i fælleskab med Vinnie Who er partners-in-crime bag pulten, hvor også Cohnny Jazz kigger forbi.

Distortion Bingo + Natbar
Lørdag den 7. Maj
Bremen
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop-fest med iLoveMakonnen på Rust
Atlanta-rapperen iLoveMakonnen fik sit helt store gennembrud i 2014, da Drake hoppede med på den sublime ’Tuesday’-single, der handlede om at gå i byen på ugens måske ikke mest oplagte dag.

Siden da har Makonnen taget afsked med Drakes OVO-selskab, men spytter stadig mixtapes og stærke numre ud på samlebånd. Han besøgte sidste år Roskilde Festivals Apollo-scene, men kan denne lørdag opleves under mere intime omstændigheder til natkoncert på Rust. Adam Naima og Youss står klar til at holde hiphop-festen kørende efterfølgende.

iLoveMakonnen – natkoncert
Lørdag den 7. maj
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dyster synthfest på Christiania
Har du brug for et skud kuldslået synthpop, bør du svinge forbi Børneteatret på Christiania på lørdag. Her optræder Soho Rezanejad, der sidste år debuterede med den dystre, men glimrende ep ’Idolatry’, i selskab med Ecstasy in Order (der kalder deres musik ’crystalwave’) og den svenske punkgruppe Ra.

Salon:Pissior: Soho Rezanejad, Ecstasy in Order & Ra
Lørdag den 7. maj kl. 21
Børneteatret, Christiania
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Boogiejuice i stride strømme
I anledning af forårets forsinkede komme banker Boogie Juice en lørdagsfest op på Sigurdsgade 39, hvor programmet bugner af rutinerede beat-connaisseurs. Således kan man denne aften opleve folk som Tue Track, Ras Money og Christian d’Or give den fuld pedal på stålhjulene med alt fra hiphop og funk til r’n’b og dancehall.

Boogiejuice
Lørdag den 7. maj kl. 21
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap11
Dedikeret aften på Ideal Bar
Hiphoppen fylder godt i klubarrangementerne på Ideal Bar, og en af de faste leverandører er Dedikeret, der lørdag byder sig til med en international tretrinsraket. Fra USA kommer rapperen og produceren Gerald Walker, australske Inkswell har en forkærlighed for fløjlsblød funk, mens resident dj KCL holder boombap-fanen højt.

Dedikeret
Lørdag den 7. maj
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af