Se den fulde credit-liste til Drakes ‘Views’ – dedikerer albummet til kræftramt barn

Se den fulde credit-liste til Drakes ‘Views’ – dedikerer albummet til kræftramt barn

I fredags serverede Drake sit længeventede album ‘Views’, og i dag kan man gå på opdagelse i den fulde credit-liste, der er landet ovre på OVO-bloggen, October’s Very Own. Her bliver der naturligvis afsløret et væld af producer- og writing-credits, mens det er den hjerteskærende hilsen til en ung kræftpatient, der i sidste ende stjæler opmærksomheden.

»This body of work is dedicated to Megan Flores. I pray for your well being every day«.

Ordene står skrevet på side to i credit-listen, hvor Drake har dedikeret hele ‘Views’ til en vis Megan Flores, der for tiden undergår behandling for kræft. Flores havde tidligere ønsket at møde både Drake og Rihanna via den amerikanske fond, ‘Make-A-Wish Foundation’, og begge superstjerner kiggede forbi hospitalet tilbage i marts.

Besøget blev både forevigt via et foto på Twitter samt en video på Instagram, som du kan se HER.

Se hele credit-listen HER – den kan dog til tider være lidt svær at læse, da teksten står skrevet over billederne fra Drakes nye lookbook, der fulgte med ‘Views’.

Læs også: First Listen: 10 højdepunkter på Drakes nye album, ‘Views’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af