Soundvenue holder kæmpe hiphopfest på Roskilde Festival – se hele programmet for Street-scenen

Soundvenue holder kæmpe hiphopfest på Roskilde Festival – se hele programmet for Street-scenen
Street-scenen anno 2015. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Roskilde Festivals hovedprogram starter onsdag den 29. juni, men indtil da er der Rising-koncerter, campingfester og liv og glade dage omkring Street-scenen.

På Street (tidligere kendt som skatescenen) er der planlagt fire dages massiv fest, og vi er ekstremt stolte af at hoste mandagens program med et hiphop-extravaganza under navnet Soundvenue Shout-Out. Tilmeld dig på Facebook HER.

Tilbage i marts satte vi i en temauge fokus på ny dansk rap, og det er en lang række af disse navne, som betræder Street-scenen til Soundvenue Shout-Out.

Glæd dig til stortalentet Artigeardit, Danni Toma, gaderapperne fra DC (med en masse gæster), Cannibal Records med Hakeem, Icekiid og Hakeem, Nixen, jazzede Keis Khatib og surprise-besøg.

Der er dog ikke kun hiphop på programmet: King sørger for r’n’b, mens popkollektivet M.I.L.K. spreder caribiske soul-vibrationer.

Soundvenue Shout-Out går som sagt ned mandag, men der er selvfølgelig også andre fede fester på programmet: Lørdag står veteraner som Tue Track og Christian d’Or klar, søndag overtager kvinderne scenen med navne som Baby Blood og Yungest, mens der tirsdag går rav i den med Pizzagang, Khalazer og den nystiftede enhed Satans Trap Yngel, der består af Nonsens, Eloq og Fabian Mazur.

Alle fester varer fra 20.00-00.00.

Læs også: Her er 10 nye danske rappere, du skal holde øje med

Lørdag den 25. juni: : Immortal Sound Selectors
Dwayne ‘Eagger’ McFarlane, Christian D’or, Tue Track, Epic Vinyls from Brazil.

Søndag 26. juni: Girls Are Awesome
Baby Blood, Pieces of Juno, Makimo Motto, Yungest, Okat, Alvarado, Tommy Genesis.

Mandag den 27. juni: Soundvenue Shout-Out
M.I.L.K., Keis Khatib, King, Danni Toma, Artigeardit, Nixen, Cannibal Records (Icekiid, Hakeem, J-Mix), DC ( med Harry, Simo, Fouli, Censur) + Surprises.
Vært: Ali Sufi

Tirsdag den 28 juni: Tuesday Get Down
Khalazer, Pizzagang, Emil Kruse, Jaqe, Young Bong, Johnson, Satans Trap Yngel (Nonsens, Eloq, Fabian Mazur) + Surprises.
Vært: Pelle Peter Jensen

Konkurrence: Vind billetter til Roskilde Festival

Læs også: Roskilde-planen: Her er de største overraskelser og overlap

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af