Nyt fra Run the Jewels: Tredje album på vej, og det bliver »darker, harder, meaner, angrier«

Nyt fra Run the Jewels: Tredje album på vej, og det bliver »darker, harder, meaner, angrier«

De har sluppet album-teasere og studiebilleder, mens vi har ventet artigt på efterfølgeren til det overmåde stærke 2014-udspil ‘RTJ2’. Men Killer Mike og El-P har nu også haft travlt – ikke mindst med at producere den vanvittige kattejammer-plade ‘Meow the Jewels’. Men nu nærmer ‘RTJ3’ sig for alvor, varsler Killer Mike i et nyt interview med HipHopWired, og denne gang bliver det »darker, hader, meaner, angrier«.

Killer Mike håber, albummet er ‘all wrapped up’ næste måned, så vi kan forvente en snarlig release. Han afslørede desuden lidt om processen: »Smoking weed, eating shrooms and watching ‘Big Trouble in Little China’ everyday«. Om albummet lyder det desuden: »(…) we’re going zany. We’re going dark. I think we have some stuff that will touch your soul«.

Læs også: Stort YG-interview: »Det betyder ikke noget, om du er bandemedlem. Alle oplever det, min musik handler om«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af