Se traileren til Nick Cave & The Bad Seeds’ nye album-film ‘One More Time With Feeling’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I filmens verden er det sådan, man gør. Man installerer publikum i et veloursæde og lader dem opleve værket blot én enkelt gang, uden mulighed for at tage det med hjem. Men sådan er det ikke i musikkens verden. Det laver Nick Cave & The Bad Seeds nu om på i forbindelse med udgivelsen af deres næste album ‘Skeleton Tree’.

Albummet rammer gaden den 9. september, men allerede dagen før ruller album-filmen ‘One More Time With Feeling’ over biograflærreder på hele kloden som en eksklusiv opvarmning. I filmen, som er det rene fan-guf, er der interviews med bandet, fortællinger fra Cave og selvfølgelig musik fra albummet.

Traileren er netop landet, og der er stringente formgreb på spil i et helstøbt sort/hvidt noir-univers, hvor den australske rocksangers dramaturgiske stemme gelejder seeren igennem en eksistentiel Cave’sk monolog:

»Most of us don’t want to change … but what happens when an event occurs that is so catastrophic that you just change? Change from the known person to an unknown person«.

Alt tyder på, at vi kan se frem til en ekstravagant værk-hybrid, der forener alt det bedste fra den formfuldendte ‘Nick Cave: 20.000 dage på jorden’ og bandets stærke album fra 2013 ‘Push The Shy Away’.

Se HER, hvor det er muligt at fange filmen den 8. september i de danske biografer.

Læs også: Nick Cave – hypnotiserende nærvær i tårnhøjt niveau

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af