Premiere: Hør danske Masasolos psych-sprudlende debut-ep før tid

Premiere: Hør danske Masasolos psych-sprudlende debut-ep før tid
Foto: Jasper J. Spanning

Morten Søgaards Masasolo-projekt fangede i første omgang vores opmærksomhed med den smittende psychpop-slager ‘I Really Thought She Loved Me’. Siden fulgte singlen ‘How It Feels’ plus en godkendt optræden på Roskilde Festival, og nu er Masasolo klar med debut-ep’en ‘Breakup’.

Ep’en udkommer officielt på fredag, men nedenfor kan du lægge ører til hele udgivelsen før tid.

‘Breakup’ omhandler et forlist forhold og indeholder fire numre, der fremviser Søgaards fine fornemmelse for at mikse psykedelisk rock med stærke pophooks i samme ånd som Tame Impala og Unknown Mortal Orchestra.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af