Top Tracks: Her er ugens otte bedste nye sange

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Danny Brown feat. Kendrick Lamar, Ab-Soul og Earl Sweatshirt ‘Really Doe’

‘Really Doe’ er tredje single fra den outrere rappers kommende ‘Atrocity Exhibition’, der er lige om hjørnet. Nummeret er et forbløffende posse cut, hvor fire stærke rappere ihærdigt forsøger at overgå hinanden med hver sit vers over en klokkesvingende gyserlegeplads af et boom bap-beat.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. S4U ‘Twice’

Falmende blæsere, babyblå bomberjakker og lo-fi-afstøbning. Det hele rimer umiskendeligt på 90’ernes musikalske folder, og det er lige, hvad London-duoen S4U (Something For You) tilbeder. ’Twice’ er et selvproduceret nostalgitrip og danner makkerparrets første audiovisuelle hjertebarn. Hold øje med fremtidige udspil fra dem.


3. The Weeknd ‘Starboy’

Abel Tesfaye annoncerede forleden en nye æra i The Weeknd-sagaen, som blev skudt i gang med førstesinglen ’Starboy’ fra det kommende album af samme navn. Forløberen er lavet i samarbejde med house-legenderne Daft Punk og byder på forfriskende organisk percussion, der blander blod med electro-hjelmenes galaktiske synth.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Dirty Projectors ‘Keep Your Name’

Langt om længe er den eksperimentelle rockgruppe Dirty Projectors tilbage med deres første sang (og video) siden 2012. ’Keep Your Name’ er en både underspillet, sart og elektrificeret popsang, der udover forsanger David Longstreths mættende vokal har en egenartet billedside i sort-hvid.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. GoldLink ‘Rough Soul’ feat. April George

‘Rough Soul’ blev for nyligt serveret via Soundcloud som fejring af GoldLinks første Europa-turné, der bringer ham til København på tirsdag. Nummeret bugter sig yndefuldt med forsigtig synth og en underspillet fløjte, mens ordsmeden smooth tilstår komplikationer over endnu en knust romance.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. The Love Coffin ‘Sound of Warning’

’Sound of Warning’ er singlen fra københavnerkvintetten The Love Coffins kommende, anden ep ’Buffalo Thunder’. Tracket er en møghamrende effektiv lydplamage, der destillerer postpunk og rå, ufiltreret rock’n’roll. Kald det flagermuserock, kald det psychet rock og rul, kald det, hvad du vil. Det fungerer.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. NxWorries ‘Lyk Dis’

Den soulede duo NxWorries består af Anderson .Paak og instrumentalisten Knxwledge, som om en måned står klar med debutalbummet ’Yes Lawd!’. Første track fra albummet er den sexede ’Lyk Dis’, der med uimodståelig charme lover forrygende godt for projektet.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. ‘Stranger Things’-børnene x ‘Uptown Funk’

Nuvel, ugens sidste Top Track er ikke en ny sang, men ‘Stranger Things’-børnenes cover af Mark Ronson og Bruno Mars’ funkbasker ‘Uptown Funk’ er så drøncharmerende, at det halve kunne være nok. Det er os en gåde, hvorfor dette afvæbnende cover blot var reduceret til en pre-show-sekvens under dette års Emmy Awards.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Apple Music HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af