Alle detaljer om Danny Browns kommende album ‘Atrocity Exhibition’ – Kendrick Lamar og Earl Sweatshirt gæster

Alle detaljer om Danny Browns kommende album ‘Atrocity Exhibition’ – Kendrick Lamar og Earl Sweatshirt gæster

Det er ikke synderligt meget man har set til den ejendommelige Detroit-rapper Danny Brown, siden han tilbage i 2013 leverede sit seneste blåstemplede udspil, ’Old’.

Udover at have spyttet gæsterim for selveste The Avalanches på deres fænomenale comeback-album, havde det eneste livstegn været den forvrængede nye single ’When It Rain’, der vil være at finde på hans snarligt kommende album ’Atrocity Exhibition’.

Nu har han så endelig valgt at løfte det første store slør for, hvad han har brygget på de sidste tre års tid.

Albummet udkommer 30. september og bringer blandt andre Kelela, Earl Sweatshirt og TDE-drengene Kendrick Lamar og Ab-Soul med som gæster på lyrikken, de tre sidstnævnte ovenikøbet alle på samme track. Af nævneværdige assisterende producere kan ’Yeezus’-hjælperen Evian Christ og old school-musikingeniøren Alchemist nævnes.

Danny Brown, der er kendt for at bruge maniske flows og ligeså beats, behandler i sin nådesløse hiphop gang på gang livet i Detroits fattige og socialt udstødte kår på særdeles bramfri vis. Ofte læner hans produktioner sig op ad hårde, elektroprægede lydsider, der står i særdeles skarp kontrast til hjembyens historiske soul-fundament. Derfor er det heller ikke underligt, at ’Atrocity Exhibition’ – der koncist må oversættes til ’grusomhedsudstilling’ – udgives via det elektroniske pladeselskab Warp.

Tjek albummets trackliste og foruroligende cover nedenfor.

‘Atrocity Exhibition’:
1. ‘Downward Spiral’
2. ‘Tell Me What I Don’t Know’
3. ‘Rolling Stone’ feat. Petite Noir
4. ‘Really Doe’ feat. Kendrick Lamar, Ab-Soul & Earl Sweatshirt
5. ‘Lost’
6. ‘Ain’t It Funny’
7. ‘Goldust’
8. ‘White Lines’
9. ‘Pneumonia’
10. ‘Dance In The Water’
11. ‘From The Ground’ feat. Kelela
12. ‘When It Rain’
13. ‘Today’
14. ‘Get Hi’ feat. B-Real
15. ‘Hell For It’

danny-brown-atrocity-exhibition

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af