Her er ugens otte fedeste fester – Drake-hyldest, Chateau Motel og Chinah-komsammen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Poptrio fester på Jolene
Fredag aften når den fremadstormende danske poptrio Chinah en milepæl, når de står på scenen på Store Vega som hovednavn. I den anledning står torsdagsklubben på Jolene, Manna, bag et afterparty, hvor electropopduoen Smerz vender plader sammen med basentusiasten Julius Sylvest.

Manna x Chinah Afterparty
Torsdag den 6. oktober kl. 20
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dyster rockfest
Senere på måneden udkommer rockmusikeren Roxy Jules’ tredje album, og torsdag varmer hun op med releaseparty på KB18, hvor musikken leveres af gode musikalske venner. I løbet af aftenen kan man således – udover koncert med Roxy Jules – opleve dj-sets fra Darkness Falls, Marie Fisker og Robert Lund (Kitty Wu).

Roxy Jules III Release Party
Torsdag den 6. oktober kl. 20
KB18
Læs mere om festen på Facebook

condesa hot thursday
Ny torsdagsklub på Condesa
Der smækkes op for et helt nyt torsdagskoncept ved navn ‘Hot Sauce Thursdays’, når baren og spiseriet Condesa for første gang inviterer til et lydtapet bestående af retro-hiphop og ditto r’n’b i deres lokaler i Indre By. Tonerne tilvejebringes af dj’s Tiger, Kathrine Luna og J.J. Wild, som også vil gøre plads til musikalske afstikkere fra konceptets genrer.

Hot Sauce Thursdays
Torsdag den 6. oktober kl. 21

Condesa
Læs mere om festen på Facebook

circle vision
Basbomber på Stengade

I længere tid har Circle Vision leveret leverrystende oplevelser til hovedstadens bashoveder, og fredag går det ned igen. På Stengade er engelske Sam Binga således klar til at teste højtalerne i selskab med danske navne som Beastie Respond, RDG og Tim Driver fra OHOI!-crewet.

Circle Vision x Sam Binga, Tim Driver m.fl.
Fredag den 6. oktober
Spillestedet Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Producerduo indtager Chateau Motel
Siden 2001 har den amerikanske producerduo Soul Clap fået et internationalt publikum i tale med deres smidige og dansable blanding af funk, disco, hiphop og house. Fredag indtager de Mainroom på Chateau Motel med deres pladetasker, bakket op af det lokale dj- og producer-es Tomas Barfod.

Chateau Motel & Camouflage x Soul Clap
Fredag den 7. oktober
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rust hylder Drake
Drake fortjener da sin egen hyldestaften, gør han ikke? Det mener Rust, som lørdag inviterer til Drake Tribute Bash, der er helliget det bedste musik fra den canadiske rapper og r’n’b-crooner.

Forvent alt fra ’One Dance’ til ’Best I Ever Had’, når en dj-trio bestående af Pelle Peter, Adam Naima og Elias Boudoudou serverer det bedste fra hele Drizzys spraglede karriere inklusiv en parade af hans bedste gæsteoptrædener – mon ikke ’I’m On One’ får en tur på Funktion One-anlægget? Det bliver draketastic.

Rust x Drake Tribute Bash
Lørdag den 8. oktober
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sekuoia fejrer nyt album i Pumpehuset
Et af landets mest lysende elektroniske talenter er Patrick Alexander Bech-Madsen – nok bedre kendt under sit alias Sekuoia. Han har netop udsendt debutalbummet ’flac’, og det fejrer han fredag aften i Pumpehuset.

Først giver han koncert i selskab med den yderst lovende r’n’b-duo Saint Cava, inden gækken for alvor bliver sluppet løs til efterfest samme sted. Her styres taktstokken bag pulten af producerkollegaen Taragana Pyjarama og projektet 18A, der består af medlemmer fra Code Walk og Smerz. Der er gratis adgang fra 23.30.

Sekuoia på Pumpehuset
Lørdag den 8. oktober
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

lucia odoom
Lørdag på Natbar

Endnu engang vender Lucia Odoom tilbage på Natbar med et dj-set, formentligt med masser af smidig r’n’b og hiphop. Senere på aftenen vil Cohnny Jazz byde op til mulmbelagt privatfestsdans i placeringen lige under Bremen Teater.

Natbar: Lucia Odoom + Cohnny Jazz
Lørdag den 8. oktober
Natbar
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af