The Black Keys-frontmand klar med soloprojekt til foråret med prominent gæsteliste

The Black Keys-frontmand klar med soloprojekt til foråret med prominent gæsteliste
Dan Auerbach under The Black Keys-koncerten på NorthSide 2015. (Foto: Philip Bo)

Siden Dan Auerbach forsøgte sig med sin første solosatsning i 2009 med ‘Keep It Hit’, har hans karriere primært stået i The Black Keys og produktionssnildens (som blandt andre Lana Del Reys ‘Ultraviolence’ forrige år nød særdeles godt af) tegn.

Men nu er det atter tid til, at The Black Keys-forsangeren ser til sin soloside. Til foråret er Auerbach nemlig klar med et nyt album, som han i et interview med Rolling Stone kalder »en historie om alt, jeg elsker ved musik«.

I samme interview lyder det, at albummet kommer til at rumme en hyldest til producer-legenden Rick Rubin samt samarbejder med blandt andre Dire Straits-forsanger og -guitarist Mark Knopfler, 60’er-rockabilly-guitaristen Duane Eddy, country-stjernen John Prine og de garvede Memphis-gutter Gene Christman og Bobby Wood. Det er med andre ord en tung gæsteliste af aldrende rocklegender, der kommer til at sætte deres prydende præg på projektet.

Hverken titel eller udgivelsesdato er offentliggjort endnu, men pladen ventes at lande i løbet af foråret.

Læs også: Vi kårer: Årets bedste udenlandske sange – top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af