The National og Bon Iver slår pjalterne sammen – se dem spille i irsk operahus

The National og Bon Iver slår pjalterne sammen – se dem spille i irsk operahus
The National på Haven Festival. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Da The National i går optrådte i Cork Opera House i Irland til festivalen Sound From A Safe Harbour, fik de selskab af Justin Vernon fra Bon Iver. Dagen før var The Nationals Dessner-brødre dukket op på scenen til Bon Ivers egen koncert nøjagtig samme sted.

Det er efterhånden old news, at Justin Vernon og The National er blevet hinandens absolutte yndlingslegekammerater; de optrådte sammen flere gange på årets Haven Festival, og før det gav Justin Vernon og Aaron Dessner også en intim-koncert sammen til et event på den svenske ø Brännö. Det er da også et ganske vellykket samarbejde, der har bragt en række flotte optrædener med sig.

Til The Nationals koncert spillede Justin Vernon med på en god håndfuld af gamle og nye The National-numre, heriblandt ‘Afraid of Everyone’, ‘Terrible Love’ og ‘Turtleneck’, der blev piftet op af Justin Vernons velsmurte sample-maskineri. Koncerten bød også på en særlig gæsteoptræden fra Lisa Hannigan, som man ligeledes også kunne opleve på Haven Festival.

Du kan se Justin Vernon komme på scenen omkring 42 minutter inde i den halvanden time lange video herunder.

Læs interview: The National er intet uden deres konflikter

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af