FKA Twigs lancerer nyt magasin på sin Instagram-profil

FKA Twigs lancerer nyt magasin på sin Instagram-profil

FKA Twigs udgav i 2014 sit første album ‘LP1’, der blev rost til skyerne, og siden da er det blevet til enkelte ep’er, den bjergtagende single ‘Good To Love‘, en Calvin Klein-kampagne og et samarbejde med Nike. Seneste skud på FKA Twigs’ kreative stamme er Instagram-magazinet Avantgarden, som hun i går lagde op på sin Instagram-profil.

At kalde Avantgarden for et magasin er måske så meget sagt. Første udgave ‘Roots, Shock, Beauty’ består af en billedserie på ti billeder, man kan bladre igennem på Instagram, men ikke desto mindre er det en række flotte 90’er-inspirerede billeder med fokus på frisurer og hairstyles i sort kultur.

Billedserien afsluttes med FKA Twigs og teksten »Life’s greatest adventure is finding your place in the circle of life«.

Sangerindens Twitter-profil fungerede forud for udgivelsen som en platform, hvor man kunne fortælle om sit forhold til fletninger og afrikansk-amerikanske frisurer, og hun forklarer om projektet: »Det startede bare som noget sjovt, men blev til et selvudforskende kunstnerisk projekt. Det fik mig til at tænke på mit forhold til min ydre skal, og gav mig lyst til at skabe mere om det her emne«.

Se første udgave af Avantgarden herunder:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af