Frost Festival annoncerer de første fem navne på plakaten

Frost Festival annoncerer de første fem navne på plakaten
Ellis May.

Selv om sommerens festivaler som Roskilde, NorthSide, Tinderbox og Heartland allerede nu spytter navne ud til næste års programmer, er der noget kortere ventetid til den københavnske vinterfestival Frost Festival, der afholdes for ottende gang i starten af 2018. Nu er festivalen klar med de første navne til plakaten.

Der er tale om Bo Madsens soloprojekt Turbolens, den tyske pianist Martin Kohlstedt, tysk-sydafrikanske Alice Phoebe Lou, 80’er-soulede Gus Dapperton og en dobbeltkoncert med Excelsior + Ellis May – sidstnævnte er netop nu en af de nominerede til Soundvenues Fremtidsprisen.

Alle koncerterne kommer til at foregå i Rundetårn, hvor man foruden musikken også vil kunne opleve lysudstillingen ‘Skygazer’.

Frost Festival forløber fra den 4.-25. februar, og du kan læse meget mere om de enkelte koncerter på deres website HER. Billetsalget til de enkelte koncerter starter i dag klokken 15.00 via Ticketmaster.

Frost Festival

Turbolens

: 5. februar
Martin Kohlstedt: 14. februar
Excelsior + Ellis May
: 18. februar
Alice Phoebe Lou
: 19. februar
Gus Dapperton:
 22. februar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af