Oplev Standard Live til den nye Podcast Festival – med Sivas-produceren Reza som gæst

Oplev Standard Live til den nye Podcast Festival – med Sivas-produceren Reza som gæst
Reza. (Foto: Samy Khabthani)

Hvor var du, første gang du hørte ‘D.A.U.D.A.’?

Sivas’ megahit fra 2013 introducerede Danmark for både autotune-rap og den tunge, men melodiske trap-lyd fra hiphoppens dominerende by Atlanta. Det stilskabende nummer var produceret af Sivas’ faste producer Reza, der gæster Standard – Soundvenues hiphop-podcast, når programmet den 19. november bliver optaget live til den nye Podcast Festival i Skuespilhuset.

Værterne Kristian Karl og Mads Viktor kommer til at tale med pioner-produceren om, hvad der helt præcis kendetegner Atlantas hiphoplyd, der har frembragt trap-stjerner som Future, Migos, Gucci Mane, Young Thug og mange flere. Og så taler værterne og Reza selvfølgelig om, hvordan produceren vendte den danske hiphopscene på hovedet ved at introducere dén lyd til Danmark på Sivas gennembruds-ep, ‘d.a.u.d.a.‘, og give den et unikt twist.

Ud over at tale Atlanta-rap og Sivas-beats spiller værterne også ny musik og giver en update, undskyld, hiphop-date, på, hvad der rører sig i hiphoppens verden både i Danmark og internationalt.

Det hele kan opleves til Podcast Festival den 19. november i Skuespilhuset – tilmeld dig eventet på Facebook HER og køb din billet HER.

Standard Live til Podcast Festival – Gæst: Reza
19. november
Skuespilhuset
Billetpris: 85 kr. (Billetter kan købes HER)

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af