Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange – Calvin Harris’ SZA-remix og stærkt Frank Ocean-cover

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange – Calvin Harris’ SZA-remix og stærkt Frank Ocean-cover
SZA. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Brockhampton ’Boogie’

Man ved, at man har en Brockhampton-banger mellem hænderne, når Joba indleder sit vers med »Break necks, I’m the chiropractor«. Det uortodokse hiphopkollektiv runder nu året af med ’Saturation III’, der agerer sidste led i trilogien af samme navn. Efter denne førstesingle at dømme går vi endnu en vellykket, vindskæv udgivelse i møde.


2. Barselona ’Et år’

2017 var et sandt annus mirabilis for Barselona. De udgav debut-ep’en ’Drengepop’ i september, turnerede med The Minds of 99 og gav optrædener på Roskilde Festival og Smukfest. Nu ser de tilbage på året, de har ventet på i evigheder med ’Et år’: En kruset, catchy sag, der lover særdeles godt for drengenes 2018.

Hør nummeret på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Fieh ’Glu’

Norge er spækket med elektroniske talenter som Smerz, Sassy 009 og Sigrid, men nu bryder ensemblet Fieh med forestillingen om, hvad norsk musik kan og skal. Sammenlignet med den gængse skandipops tindrende toneleje, er der en verden til forskel i forsanger Sofie Tollefsbøl vokal, der bakkes op af hele otte jazztrænede instrumentalister. Slutresultatet er fedladen soul ikke ulig D’Angelo og Erykah Badu.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Charli XCX ’Unlock It’

’Unlock It’ er Charli XCX i en nøddeskal: Det er en plastiklignende omgang med reminiscenser fra 00’ernes dancepop, men det bærer samtidig en kant, der er et direkte resultat af samarbejdet med det britiske label PC Music. ’Unlock It’ er anden single fra den britiske sangerindes netop udgivne mixtape ’Pop2’, der gæstes af blandt andre Mø, Tove Lo og Carly Rae Jepsen.


5. Jorja Smith ’Lost’ (Frank Ocean-cover)

Vi sagde det for et år siden, og vi siger det igen: Jorja Smith er next up. Siden vi udråbte den unge brite til at være en af de næste store soultalenter, har hendes vokalfigurer imponeret vidt og bredt – ikke mindst på Drakes fabelagtige ’Get It Together’, som faktisk mere er et Jorja Smith-nummer. Det er lige før, hun udøver samme omnipotente ejerskab over Frank Oceans udødelige ’Lost’ med dette cover.

Hør nummeret på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Lily Allen feat. Giggs ’Trigger Bang’

Musikbranchen har været vidne til et hav af umage parringer i tidernes løb. Sommetider ryster man på hovedet (Eminem og Ed Sheeran, for eksempel), andre gange overraskes man positivt. Sidstnævnte er tilfældet med Lily Allens ’Trigger Bang’, hvor popsanglærken hiver grime-veteranen Giggs med på en M.I.A.-lydende klaverballade, der forener det bedste fra to verdener.


7. SZA & Calvin Harris ‘The Weekend (Funk Wav Remix)’

Et af højdepunkterne på SZA’s formstærke debutalbum ’Ctrl’ er unægtelig singlen ’The Weekend’, der med et bagende og soulet beat skildrer tilværelsen som konkubine i disse moderne datingtider. I sin oprindelige udgave slænger nummeret sig som ømskindede dagbogserindringer, men i Calvin Harris’ remix-hænder forlenes det med subtil, upbeat funk, der næsten kun løfter den kvindelige empowerment.

Hør nummeret på Spotify HER.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Læs også: Ugens fire vigtigste nye album

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af