Heartland Festival annoncerer fire nye navne – legenden Van Morrison fører an

Heartland Festival annoncerer fire nye navne – legenden Van Morrison fører an
Van Morrison. (Foto: Jason Davis/Getty Images)

Heartland Festival har tilføjet fire nye navne til årets plakat. Det drejer sig om Van Morrison, AV AV AV, Søren Huss og When Saints Go Machine.

Den nordirske sanger Van Morrison har siden 60’erne gjort sig bemærket for sin skarpe sangskrivning og innovative lyd, der blandede elementer fra folk, rock, soul og endda til tider jazz. Med klassiske album som ‘Astral Weeks’, ‘Moondance’ og ‘Saint Dominic’s Preview’ i bagagen får Egeskov Slot altså besøg af intet mindre end en levende legende i folkmusikkens verden.

Van Morrison får følgeskab af tre danske kunstnere. Producer-trioen AV AV AV rammer Heartland Festival oven på udgivelsen af den kluborienterede ep ‘Fundamental Physics vol. 1’, så de er klar til at sætte gang i festen – gerne med spilletid sent om aftenen.

Søren Huss har lige modtaget en Steppeulv for det fremragende, modne album ‘Midtlivsvisen’. De intime rammer på Heartland Festival virker oplagte for den personlige sangskrivning, man finder på Saybia-sangerens soloudspil.

Der er ikke ny musik ude fra When Saints Go Machine, men de siger, at der er noget på vej, og på Heartland Festival kan man formentlig få en forsmag på den næste udgivelse. På NorthSide gav de en gribende, alternativ koncert, der pegede væk fra deres mere poppede stunder, og det er sandsynligvis en lignende oplevelse, de planlægger at servere på årets Heartland Festival.

Foruden disse fire navne tæller Heartland Festivals lineup blandt andre Patti Smith, LCD Soundsystem, The The, Grizzly Bear og Lykke Li.  Heartland Festival afslører spilledage for de hidtil annoncerede kunstnere i morgen kl. 10.00.

Heartland Festival finder sted ved Egeskov Slot 31. maj-2. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af