Hør tropisk ny sang fra Rae Sremmurd-medlemmerne Swae Lee og Slim Jxmmi

Hør tropisk ny sang fra Rae Sremmurd-medlemmerne Swae Lee og Slim Jxmmi
Swae Lee og Slim Jxmmi. (Foto: Monica Schipper/Getty Images)

I april udkommer Rae Sremmurds tredje album, ‘SR3MM’, der kommer til at bestå af hele 27 tracks og vil være delt op i tre dele: Én tredjedel ved navn ‘Swaefication’ er solosange af Swae Lee, en anden tredjedel ved navn ‘Jxmtro’ er solosange af Slim Jxmmi, og endnu en tredjedel hedder ‘Rae Sremmurd’ og består af sange fra gruppen som helhed.

Swae Lee har lige delt en sang fra førstnævnte del, og her dukker Slim Jxmmi op med en feature. Sangen hedder ‘Guatamala’ og er et melodisk nummer, der med sit tropiske beat trækker meget på den afrobeat-lyd, der de seneste år har domineret hiphop i store dele af Europa, herunder Danmark. Muligvis er den på vej til USA nu.

Læs også: Det tyder på, at der er ny musik fra Childish Gambino – med både Chance The Rapper og Rae Sremmurd

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af