Peter Sommer spiller otte super-intimkoncerter til festivalen Badesøen – vind billetter

Peter Sommer spiller otte super-intimkoncerter til festivalen Badesøen – vind billetter
Peter Sommer.

Intimkoncerten er en klassisk dyd – det kan være overvældende at se stjerner som Beck, Nick Cave eller The Minds of 99 på langt mindre spillesteder, end de plejer. Under sidste års Badesøen tog Jens Lekman intimkoncerten til sit logiske yderpunkt med koncerter for én person af gangen, og på dette års festival følger Peter Sommer trop.

På Badesøen anno 2018 spiller Peter Sommer otte minikoncerter for én person hver. Hver lille optræden vil bestå af én sang, og koncertrækken har fået navnet ‘Peter Sommer + 1’.

Hvordan ender man så med at blive en af de otte heldige vindere? Man sender en mail til petersommerplus1@thelakeradio.com med fuldt navn og mobiltelefonnummer, hvor man fortæller lidt om sit forhold til Peter Sommers musik.

Vinderne findes via lodtrækning den 11. juni kl. 20.00 på internetradioen The Lake, så hvis man deltager, skal man altså være klar ved telefonen på det tidspunkt. Vinderen får foruden den personlige Peter Sommer-koncert også en billet til årets festival.

Pudsigt nok skal Peter Sommer i løbet af festivalsæsonen også give sin største koncert nogensinde, når han får æren af at spille på den ikoniske Orange Scene på årets Roskilde Festival.

Læs også: Badesøen annoncerer årets to sidste koncertnavne

Læs også: Peter Sommer tager på danmarksturné til efteråret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af