Musik i Lejet tilføjer ni navne til årets plakat – bl.a. Bikstok og Iceage

Musik i Lejet tilføjer ni navne til årets plakat – bl.a. Bikstok og Iceage

Musik i Lejet har netop annonceret ni nye navne til årets festival. Det er en blandet pakke, der byder på både stort og småt, gammelt og nyt.

Et af de større nye navne er When Saints Go Machine, der for nylig har udgivet den kompromisløse ep ‘It’s a Mad Love’. Det ubekvemme avant-urban-udtryk på denne ep har også præget deres nylige koncerter, blandt andet på årets Spot Festival, hvor de sørgede for en en veludført koncert.

Blandt de nye annonceringer finder vi også dansk dancehalls gudfædre, Bikstok, der altid er garant for en stor fest, hvilket de blandt andet sørgede for på Roskilde Festival 2015. Iceage kommer også med det potente album ‘Beyondless’ i ryggen, klar til at smadre Tisvildeleje sønder og sammen.

De mindre navne tæller popsangeren Jada, der for nyligt triumferede på Spot Festival med sit uovertrufne talent, Barselona, der ditto imponerede på den aarhusianske festival, og M.I.L.K, der lige har udgivet et lækkert lille sommerjam i form af ‘Slow Emotions’. Hvis man er lidt 90’er-nostalgisk kan man også se et gendannet Zapp Zapp med Eran DD i front spille deres varme funkpophits fra gamle dage.

Dagens nye navne:
When Saints Go Machine
Bikstok
Iceage
Jada
M.I.L.K.
Brynjolfur (FO)
Barselona
Zapp Zapp
Aksglæde

De nye navne slutter sig til et lineup, der allerede tæller blandt andre Jungle, J Hus, C.V. Jørgensen, The Minds of 99, Benal og Hayden James.

Musik i Lejet 2018 foregår den 19.-22. juli i Tisvildeleje.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af