Her er otte helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. Kanye West, Father John Misty, AV AV AV og den nye danske hiphopsupergruppe Os.
Her er otte helt nye album, du skal høre i dag
AV AV AV: DJ Er Du Dum Eller Hvad, Unkwon og Eloq. (Foto: Jason Idris Alami)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Artigeardit ‘Vildedage’

Få danske hiphoptalenter har på det seneste kunnet præsentere samme niveau af versatilitet som Artigeardit. Han mestrer de catchy melodier, men han sørger altid for at have noget på hjerte – ofte kløgtigt formidlet, så der både er tilfredshed, glæde og melankoli til stede i musikken. Dette – hans debutalbum – udkom i onsdags.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Natalie Prass ‘The Future and the Past’

Natalie Prass’ poppede soulmusik gik direkte ind i vore hjerter tilbage i 2015, da hun udgav det stærke debutalbum ‘Natalie Prass’. Nu får vi endelig en efterfølger, og singlerne har været af mærkbart høj kvalitet. Prass’ stemme har her fundet et flot ståsted, og udtrykket føles både nærværende og inderligt – og slet ikke så 60’er-agtigt som debuten. Lær hendes nye sange at kende inden hun gæster Hotel Cecil den 11. november.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Os ‘Vol 1: Nul til 100’

Danmark er blevet én hiphop-supergruppe rigere – Os (den nye betegnelse for Stamina-holdet) samler Moon Afflick, Danni, Simo, Willi, Edon og Ihab til ti selvsikre hiphoptracks, hvor de forskellige medlemmer skaber dynamik ved at skubbe til hinandens stilarter.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Oneohtrix Point Never ‘Age Of’

I går aftes gav Oneohtrix Point Never koncert på Heartland Festival, og hvis du var der, fik du sandsynligvis hørt nogle spritnye sange fra den progressive beatinnovatør. Med kultalbum som ‘Replica’ og ‘R plus Seven’ i ryggen er der naturligvis enormt høje forventninger til ‘Age Of’, der ligesom mange af Oneohtrix’ tidligere værker lader til at være en futuristisk, kryptisk og ikke mindst konceptuel oplevelse.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Father John Misty ‘God’s Favorite Customer’

Om en lille uges tid skal Father John Misty spille på årets udgave af NorthSide, og når det sker, har han dette nye album med sig. Oven på den imponerende og (over)ambitiøse ‘Pure Comedy’ lader det til, at Father John Misty med ‘God’s Favorite Customer’ vil gå tilbage til de mere simple komponenter, der fik historiefortællingen på ‘Fear Fun’ og ‘I Love You Honeybear’ til at resonere med så mange.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. AV AV AV ‘Fundamental Physics Vol. 2’

‘Fundamental Physics’ er en ny ep-serie fra AV AV AV, der fokuserer på den mere klubbede side af trioens lyd. Første del gjorde det ganske effektivt, og i denne weekend kan man få lov til at finde ud af, hvor godt musikken klarer at føre klubstemningen ud i den fri luft på både Heartland Festival fredag og Distortion Ø lørdag.

Hør ep’en via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Lump ‘Lump’

Laura Marling har slået sig sammen med Mike Lindsay fra bandet Tunng for at danne den nye duo Lump. De to musikere har i fællesskab skabt et dramatisk lydunivers, hvor folk, dreampop og elektronisk musik mødes i smuk forening. De seneste to Laura Marling-album har begge været formidable, og Lump tyder på at være endnu et stærkt udspil fra den engelske singer/songwriter.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Kanye West ‘Ye’

Det kom en lille smule forsinket i forhold til, hvornår vi forventede det, men nu har vi det andet i rækken af de ugentlige Kanye-producerede album på syv tracks. Denne gang er det Kanyes soloalbum, der har fået titlen ‘Ye’ og byder på gæsteoptrædener fra blandt andre Ty Dolla $ign, John Legend, Nicki Minaj og Kid Cudi.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af