Kommer The Carters til at spille numre fra ‘Everything Is Love’ i Parken på lørdag?

Kommer The Carters til at spille numre fra ‘Everything Is Love’ i Parken på lørdag?
Beyoncé og Jay-Z i Manchester 13. juni. (Foto: Raven Varona/Parkwood/PictureGroup)

I weekenden udgav Jay-Z og Beyoncé fællesalbummet ‘Everything Is Love’, og for dem, der har levet under en sten, er de er for tiden også på en fællesturné, der blandt andet tager dem forbi København på lørdag. De to ting bør vel gå som hånd i handske, og vi burde kunne forvente en del sange fra det nye album, når parret gæster landet på lørdag, ikke?

Det er nu ikke så simpelt. Da de spillede i Amsterdam i går blev end ikke singlen ‘Apeshit’ spillet, og de turnerer med et stort iscenesat show, der ikke er let at lave om på, omend de har udskiftet ganske få sange på tværs af de koncerter, de hidtil har givet.

Et nyt Dazed-interview med en af turneens scenearkitekter kaster nu lidt lys over, hvad man kan forvente af fremtiden for ‘On the Run II’. Ric Lipson fra firmaet Stufish siger nemlig helt tydeligt, at showet kommer til at ændre sig:

»Showet vil helt klart ændre sig. Der vil være nyt indhold, og Beyoncé og Jay-Z vil bruge scenen på andre måder under disse nye sange. Jeg tror ikke, de laver hele showet om fra bunden af, for der er mange hits, man gerne vil igennem, og der er kun ni sange på albummet. Jeg ved det dog ikke endnu. Vi har faktisk øvet nogle nye bidder, men vi har ikke sat dem i showet endnu. […] Jeg tvivler på, at de vil ændre på hovedsættet, for så snart man er på turné, er det svært at lave større ændringer. Men man ved aldrig«.

Den næste koncert fra The Carters er i aften, hvor de skal spille i Amsterdams ArenA igen, og derefter er næste stop København på lørdag. Det er alligevel en pæn pause, hvor de har tid til at tilføje lidt ændringer – det kan dog også være, at de venter til den nordamerikanske del af deres turné, før de inkorporerer det nye album.

Læs også: Spoiler alert: Det kan du forvente til Beyoncé og Jay-Z i Parken på lørdag

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af