Se Jorja Smith optræde med den følsomme ballade ’February 3rd’ hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lysekronens skær glimter blidt over Jorja Smiths store, krøllede manke, mens hun iklædt en rød cocktailkjole crooner sig igennem balladen ’February 3rd’ på de skrå brædder i ’The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’.

Akkompagneret af kælne percussions, legesyge keys og blide strengelege var Smiths vokal i fokus, da hun uden så mange tricks og hurlumhej leverede det følsomme nummer fra debutalbummet ’Lost and Found’, der udkom i sidste måned. En øm optræden, om end med lidt mindre sikre fraseringer, end vi sædvanligvis får fra det unge stortalent.

Jorja Smith gæster Vega den 1. november.

Læs interview: Jorja Smith er meget mere end en heldig Drake-duet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af