Soundcloud-rapperen Lil Xan kommer til Danmark

Soundcloud-rapperen Lil Xan kommer til Danmark
Lil Xan.

Siden sidste år er såkaldte Soundcloud-rappere dukket op på stribe. Nærmest hver uge kommer der en ny ung artist frem med tatoveringer i ansigtet, rockstjerneattitude og autotunede sange om stoffer, depression og ulykkelig kærlighed.

En af de senere artister, der er hoppet med på bølgen, er Lil Xan: En rapper fra Californien, der ligner en blanding af Good Charlotte-medlem og Atlanta-rapper. Han er så meget en del af tidsånden, at hans kunstnernavn endda refererer til angstmedicinen Xanax, der er hiphoppens favoritdrug lige nu. Og nu kommer han altså til Danmark – nærmere bestemt Amager Bio 28. februar.

Den unge rapper slog igennem med ep’en ‘Xanarchy’, der inkluderede hittet ‘Betrayed’. Dén sang inkarnerer Soundcloud-rappens æstetik meget godt: Det er halvt ulykkelig kærlighedssang, halvt druggy nedtur. Hvis man ville udpege øjeblikket, hvor Soundcloud-rap blev en karikatur af sig selv, er ‘Betrayed’ nok ikke skudt helt forbi.

Udover solomusikken har Lil Xan vakt opmærksomhed med en gæsteoptræden på Diplos nyeste soloudspil samt via sit kortvarige forhold til Miley Cyrus’ lillesøster Noah Cyrus. Det gik eftersigende i stykker på grund af jalousi (internettet er fyldt med rygter og teorier), men de to nåede at indspille sangen ‘Live Or Die’ sammen.

Koncerten er er Lil Xans første visit i København, men inden har han faktisk (spøjst nok) spillet på Nibe Festival.

Billetsalget starter 28. november kl. 10.00 via ticketmaster.dk.

Lil Xan (US)
28. februar
Amager Bio
Billetpris: 240 kr.

Læs også: 10 essentielle sange i den nye bølge af rowdy Soundcloud-rap

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af