Elton John giver Khalids ‘Young Dumb & Broke’ reggaevibes i nyt cover

Elton John giver Khalids ‘Young Dumb & Broke’ reggaevibes i nyt cover
Elton John. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Elton John er altså en finurlig, ældre herre. Han er i en alder af 71 år i gang med sin officielle farvelturné, men på trods af at have nået sin karrieres absolutte efterår er den legendariske englænder ingenlunde blind for branchens unge folk.

Tidligere på året udgav Atlanta-rapperen Young Thug et Elton John-godkendt cover af ‘Rocket Man’ – et umiddelbart uhyre umage makkerpar, men faktisk var de to allerede beundrere af hinandens værker og havde mødt hinanden før.

Nu er turen kommet til det blot 20-årige popstjerneskud Khalid. Her er rollerne bare vendt om. Efter at have mødt hinanden for et år siden er det denne gang John, der har fortolket Khalids megahit ‘Young Dumb & Broke’ til ‘Spotify Singles’-serien.

Khalid er faktisk med på nummeret, hvis oprindelige døsighed er blevet skrottet til fordel for en reggaeinflueret letsindighed. Især i omkvædet, som leveres af et ægte mandekor, skrues der op for de caribiske herligheder.

Elton John giver næste år to koncerter i Royal Arena. Den første – 18. maj – er udsolgt, men der er stadig billetter til ekstrakoncerten den 6. juni.

Læs også: NorthSide får besøg af Khalid – otte nye navne på plakaten.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af