Mariah Carey sætter global Spotify-rekord med ‘All I Want For Christmas Is You’

Mariah Carey sætter global Spotify-rekord med ‘All I Want For Christmas Is You’
Mariah Carey.

Der er ingen jul uden Mariah Carey og storhittet ‘All I Want For Christmas Is You’. Og i år har været et exceptionelt godt år for popstjernen, der satte global Spotify-rekord for flest afspilninger på en enkelt dag med sit storhit den 24. december.

Julesangen blev streamet 10,819,009 gange i løbet af juleaften og overhalede dermed XXXTentaction’s single ‘Sad’, der tidligere på året satte rekord med 10.4 millioner afspilninger over en enkelt dag, da rapperen gik bort i sommers.

‘All I Want For Christmas Is You’ blev udgivet i 1994 og har siden været en evig juleklassiker – hvilket kun tog til, da sangen spillede en prominent rolle i en anden juleklassiker, nemlig ensemblefilmen ‘Love Actually’. Mariah Carey udgav tidligere på efteråret albummet ‘Caution’, som vi her på sitet tildelte fem stjerner.

Læs også: En ekstremt nørdet analyse af Mariah Careys ‘All I Want For Christmas Is You’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af