Chance the Rapper klar med nyt album til sommer

Chance the Rapper klar med nyt album til sommer
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Mandag aften var Chance ude og lufte sin »girl« i et lukket shoppingcenter. En stille og rolig aften bestående af VIP-shopping, pagne, pindemadder, Nintendo – og et lille, ledigt øjeblik til at reflektere over livet og musikalske status.

»Der er så mange mennesker, der skriver i mine kommentarer: ’yo, hvor bliver min musik af? Vi har brug for et album nu!’. Livet er godt, og du får det shit, når jeg er klar«, lyder det fra Chance, mens han læner sig tilbage, sender et stort, fedt smil og afslutter med ordene: »July, though«.

Der er altså med andre ord et nyt album på vej fra Chance the Rapper, som gerne skulle lande til juli. Chances manager, Pat Corcoran, har ligeledes bekræftet udsagnet. Hvorvidt der med et nyt album er tale om det Kanye-producerede projekt ‘Good Ass Job’, der tidligere har floreret rygter om, melder historien dog intet om.

Det kommende album fra Chance bliver hans første regulære album, siden han udgav sit spraglede gospel-rap-projekt, ’Coloring Book’, i 2016.

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2019

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jooly ??

Et opslag delt af Chance The Rapper (@chancetherapper) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af