R. Kellys to kærester forsvarer sangeren i nyt interview og siger, at de elsker ham

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter at dokumentaren ‘Surviving R. Kelly’ blev vist i begyndelsen af året, har anklagerne regnet ned over R. Kelly. I sidste uge blev r’n’b-fænomenet arresteret på grund af ti forskellige sigtelser, og i denne uge kom det frem, at han skylder over en million kroner i børnebidrag. Samtidig er der forlydenheder om, at han er ved at løbe tør for penge midt i krisen.

Det har dog ikke stoppet R. Kelly fra at forsøge at forsvare sig i denne uge. Først udgav den amerikanske tv-station CBS et interview med sangeren selv, hvor han bedyrede sin uskyld, og sagde at han »kæmpede for sit liv«. Og nu har CBS også sendt et interview med Azriel Clary og Joycelyn Savage, to kvinder på henholdsvis 21 og 23 år, der begge er kærester og bor sammen med R. Kelly.

Azriel Clary og Joycelyn Savage benægter pure alle anklagerne mod den 52-årige artist. De nægter at være blevet hjernevasket, erklærer deres kærlighed til R. Kelly og siger, at deres forældres anklager mod stjernen er motiveret af penge. Azriel Clary siger endda, et hendes familie har truet hende med at udgive nøgenbilleder af hende. Det er især Clary, der fører ordet. Til sidst græder hun, og siger »this is all fucking lies for money«.

Det er ret rystende at se, for det virker helt klart, at de to kvinder er på R. Kellys side. Efter interviewet får vi dog forklaret, at R. Kelly var tilstede i baggrunden under interviewet, og lejlighedsvis hostede højlydt – antageligvis for at gøre opmærksom på sin tilstedeværelse.

‘Surviving R. Kelly’ kan ses på amerikansk iTunes.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af