Spottede du den Grammy-vindende musikers cameo i The Battle of Winterfell?

Spottede du den Grammy-vindende musikers cameo i The Battle of Winterfell?
Samwell Tarly på slagmarken ved Winterfell.

(Spoilers for ‘Game of Thrones’ sæson 8 afsnit 3)

‘Game of Thrones’ har tradition for musiker-cameos, og kunstnere som Sigur Rós, Mastodon og selvfølgelig Ed Sheeran har alle været på besøg i Westeros gennem tiden. I mandagens afsnit tre af den sidste sæson tonede endnu en musiker frem på skærmen, selv om du skal være lovligt undskyldt, hvis du ikke spottede ham i første omgang. For han var meget skjult.

Æren tilfaldt countrymusikeren Chris Stapleton, som mange (der ikke interesserer sig for country) nok kender fra hans feature på Justin Timberlakes ‘Say Something’ fra ‘Man of the Woods’-albummet. Stapleton er en enormt anerkendt countrymusiker, som har høstet fem Grammy-statuetter via sine tre album ‘Traveller’ (2015) og ‘From A Room: Volume 1 + 2’ (2017), der alle er gået nummer et eller to på den amerikanske albumhitliste.

Og hvilken rolle havde Stapleton så under The Battle of Winterfell i ‘The Long Night’, som mandagens afsnit hed? Han spillede såmænd en wildling, der uden for Winterfell bliver forvandlet til en White Walker af The Night King, der har Jon Snow lige i hælene.

Stapletons kone Morgane har lagt et billede samt en video op på Instagram, som viser præcis, hvornår husbonden får sin skærmtid.

»Jeg ville med glæde flyve hvorhen i verden bare for at være en lille del af det«, udtaler Stapleton til Rolling Stone.

»De vidste, vi ikke var skuespillere. Så instruktionen var bare sådan; vi placerer dig, og når vi siger til, så åbner du øjnene. Og de trænede os i, hvordan White Walkers skal rejse sig og bevæge sig, når først de vågner op«, fortsætter han.

Hvem ved, måske der er plads til flere cameos i de sidste tre afsnit af sæson otte?

Læs også: De største spørgsmål efter ugens episke ‘Game of Thrones’-afsnit

Læs også: De fem højdepunkter i ’The Long Night’ – og et par ting, der var lidt fesne

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Episode 3….My wildling is a white walker #got

A post shared by Morgane Stapleton (@morganwithane) on

Chris Stapleton. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af